Friday, 30 December 2011

Air mata jangan la turun

its hard to say when its comes to our feelings.
don't you think its hurt when you just know about the real thing?
how am i gonna supposed to feel?
should i upset? should i cry? should i?
*sigh

SILENCE IS THE LOUDEST GIRL'S CRY
you may have hurt my feelings
but i'm strong enough to pick up myself up
AND MOVE
just like every other time.

dear * , if you can read through my mind,
you would be in TEARS.
please take care of my heart.
begging you please.
dear heart, please be strong.
T_T

Tuesday, 27 December 2011

final ? scary huh

assalamualaikum..
s to the t to the u to the d to the y.
STUDY !!
fuuhh dah macam rapper ni. 

minggu ni adalah minggu study week.
so kami bercuti untuk study la.
kononnya la kan.
hehe tapi tak sentuh lagi pun.
kalau aku berazam untuk study mesti dah berkepuk~kepuk buku aku khatam.
haishh apa nak jadi dengan aku.
banyak setan sangat kat kiri kanan nie.
hehehe.

so aku nak start serius study malam nie.
betul , serius nie . 
huhui . doakan aku okey untuk final exam.
till then tata.



no title

you hurt me. that's it.


Monday, 26 December 2011

halo halo my second blog ^^


assalamualaikum..
weee :D
kenapa tetiba nak suka hati ni
uishh blog saya yang dulu telah diremove.

you know what di sebabkan apa?
pak cik google cakap sya tak cukup umur.
OMG!! what the...
so, i've decided buat blog baru .
huh. geram pun ada bila pikir.

but, i should move on.
so new blog , new appearance.
so do follow me ^^
tata.
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page