Wednesday, 11 January 2012

Running Man oh Running Man

anneyeong haseyo!!
assalamualaikum semua.
entry kali ni pasal game show yang tengah hot sekarang.
its RUNNING MAN !!
mula~mula aku memang tak minat.
seriously aku tak minat.
housemates aku la memekak je.
dok tergelak~gelak bagai nak rak layan game show nie.
aku ni terpikir jugak apa la yang best sangat sampai depa ni tergelak sgt.
so , aku pun cakap apa kata kasi aku tengok satu episod.
aku nak siasat apa yang best sangat.
then.................
arghhhhhhhh...kelakar gila game show nie !!
aku terkejut yang aku tak sangka boleh addicted dengan cita nie.
ada banyak sebab kenapa aku suka cita nie.
sebab game depa yang tak masuk akal.
memang nak tergelak aku tengok.
nie la runner~runner game show nie.
monday couple Ji Hyo & Gary. daebak !!
Ji Suk Jin. paling veteran.
Gwang Soo yang selalu kena buli dengan sparta kook
Jong Kook oppa ^^
Haha & Jae Suk
flower boy Joong Ki 

so ampa semua kalau nak layan game show nie
boleh dapatkan detail DI SINI
okay guys. till then. tata
SEUM DWA!!!

4 comments:

  1. RM the best . kan best klau diorg dtg Malaysia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul.. best sangat. suka jong kook . sparta!!
      tu la kan best dtg sini ann :D

      Delete
  2. dah folooooo :) uitm kedah ? sama laaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. really ?? nanti kalau terjumpa syira tegur la k. kadang2 syira tak perasan sgt. rabun ayam skit =,='

      Delete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page