Monday, 20 February 2012

Awesomeeee Friend

assalamualaikum semua..
entry kali ni aku khaskan untuk roomate aku.
sebelum ni dia pernah buat entry pasal aku.
plus dia cita habis segala rahsia aku.
so revenge sekarang babe!
LOL joking lah.
okay okay nama beliau ialah Nur Farahain Binti Zainal Abiddin.
no i/c bla bla bla. okay aku tak tau pun. teettttt.
kawan kat sini semuanya lebih selesa panggil dia as Ain.
Dia nie muda setahun daripada aku. alah tak dak tua sgt aku ni kan.
yang uniknya kami dilahirkan dalam bulan yang sama.
which is february!!! dia 8hb. aku 28hb.
unik kan? ikutkan logik. bila 28 ditunggang balikkan jadi 82.
tambah palang jadi la 8/2. see? persamaan.
dia ni periang. kadang kadang dia mampu buat aku ketawa tengok dia.
kalau orang tak kenal dia, orang mesti cakap dia sombong.
eleh, masa aku awal2 nampak dia dekat MDS ( orientasi Uitm ) 
memang ya Rabbi, muka garang.
tapi bila dah dok terserempak banyak kali dia senyum kat aku.
so, perception aku, dia tak la sombong pun.
macam dia cakap kami mula rapat masa semester tiga.
sebelum ni bukan tak rapat cuma biasa biasa ja.
tapi seriously dia selalu ada time aku sedih, time aku happy, time aku lapar. hahaha
bagi aku, dia kawan yang baik. aku boleh share apa ja dengan dia.
tapi kan tapi kan time dia study jangan sapa pun kacau.
kenapa? most of the time, bila kita tanya dia something.
kadang kadang jawapan beliau tak seperti apa yg kita expect.
tu petanda dia fokus gila time study.
sementara aku boleh pulak layan shin chan tepi dia. hahaha
kontra kan aku dengan dia.
that's good! mana best kalau selalu ada persamaan.
okay la jom kita tengok gambar dia pulak.
masa ni time dia raya kat rumah aku. sweet kan.
okay perasan. kbai :)




No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page