Tuesday, 14 February 2012

Dengan Awak Jugak ^______^

Assalamualaikum olls!
thanks sebab sudi baca contengan aku nie.potpet tak habis kann.
hehe diam tak diam dah empat tahun aku dengan my incik firdaus.
rasa macam tak percaya kita dah sampai ke tahap ni.
boleh dikatakan kita berdua sudah serius tahap dewa dalam perhubungan kita kan.
yela kan masing masing umur dah makin meningkat.
 tipu la kalau tak da terpikir ke arah masa depan.
incik firdaus sekarang jauh daripada aku. dia di selatan, aku di utara.
sometimes kami ada jugak webcam. means that yang kami tak lupa antara satu sama lain.
hubungan kami Alhamdulillah direstui keluarga.
mengikut cadangan kami nak disatukan lagi tiga tahun. Insyaallah jika tiada halangan.
itu pun tunggu kami dua habis study.
harap harap dia menjadi yang halal bagi aku. Amin.

*dalam menyambut anniversary ni, akak aku yang baru kawin tiga bulan lepas dah pregnant!!

No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page