Wednesday, 21 March 2012

SOSEC daebak !!

Assalamualaikum peeps. how are you??
huishh lama tak conteng conteng kat sini.
busy sikit sejak dua menjak nih.
fuhhhh penat sangat semester ni.
universiti kita ada anjurkan event SOSEC.
SOSEC pediaaa la tu. 
bunyi dah macam sosej pun ada kann.
sosec stands for soft skill enhancement camp.
lokasi kita dekat Dusun Resort Kuala Nerang.
bagi aku dusun resort ni sangat menarik.
walaupun agak pendalaman tapi sesuai utk org yang nk release tension.
banyak aktiviti yg kami semua buat. antaranya merempuh halangan.
yang bebudak PLKN dok buat tu.yg menarik perhatian aku masa team building.
kita ada buat fingers king. memula memg aku tak tau apa kejadah la benda ni.
bila dah briefing baru la faham. cool sangat dapat main benda tu.
overall aku berpuas hati dengan kem kali ni. walaupun aku demam masa tu but still aku enjoy!!
jom terjah gambar gambar pulak ;)
ni coach PLKN yg guide kami semua. daebakkk !!

No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page