Saturday, 26 May 2012

SEGMEN 2: 6 pekara tentang saya


Assalamualaikum :)

 

 hai hai join segmen pulak. heee dah lama sebenarnya tak join segmen ni.
\asyik join giveaway ja kan/

6 perkara tentang saya

1. Sayangkan kucing. pendek kata tak boleh kalau tak da kucing.
2. Tak suka nak marah orang. tapi sekali dah marah teruk kena nanti. Hahaha
3. Suka menyanyi tapi jarang nak expose.sebab..sebab maluuu.. suara tak sedap macam ampa. tetttt.
4. Dulu suka kutuk roomate sebab gila tengok runningman pastu tergelak gelak.sampai aku pening kepala.tapi sekarang aku pulak yang addicted.\kena kat batang hidung sendiri/
5. Dulu masa kecik kena mengorat pastu nangis. Hahaha. Bodo lagi masa tu -_____-"
Mana nak tau pape masa tu. Haishhh. 
6. Eh dah last? okay lastly, aku suka berkawan. walaupun orang kata aku ni macam sombong muka tapi hakikatnya aku ta macam tu. so kalau jumpa kat luar halo halo aku. sure aku halo balik.

Okay dah habis conteng. kalau nak join sila picit banner tu okay.
aku tag semua blogger yang tersangkut kat blog aku ni.
till then, daaaa... 

nak menang hadiah? jom join Sini

11 comments:

  1. wah dye suke kucinglah..hehehe..samelah kita x suke marah2kan..
    btw thanks join..kina follow sini:)

    ReplyDelete
  2. no dua kita samalah !! haha :D
    jum baca tentang saya pulak klau sudi

    ReplyDelete
  3. http://schaaalhassan.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-pekara-tentang-saya.html

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yang sama

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama :)
    i do love cats too

    ReplyDelete
  6. dtg dari segmen yang sama. follow sini. give me 3. same kite. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

    ReplyDelete
  7. Saya pun sayang kucing jugak, comel sgt2 ^_^

    http://lystra-lily.blogspot.com/2012/06/segmen-26-pekara-tentang-saya.html

    ReplyDelete
  8. org tgk saya mula mula punn, nmpak mcm sombong
    tp sbnar x . . .

    maaf lambat blogwalk
    saya dari segmen yang sama
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html
    btw, saya follow sini

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page