Sunday, 15 July 2012

Hater became Hearter :)


Assalamualaikum.

tajuk enrty memang tak buleh blah kan. Hahahahaha. lama tak update blog nie. 
well, i'm just finished my final exam. Pheww~ dah lepaihh dah semua. lega habaq maii.
bila dah habeh exam ni masa ni la nak layan movie, doing something yg aku tak sempat nk buat etc.
first thing first, aku layan movie. baru ja lepas maraton 3kilometer \ye ye ja/ tengok movie Twilight.
ampa mesti nak cakap aku ketinggalan zaman kan. HAAHAHAHAHA

 seriously, aku tak pernah tengok !!

jakun juga aku ni ann. Boo la boo la. hiks :D
dulu aku tak intend langsung nak tengok. but then bila roomate aku addicted sgt.
so, aku pun minta la tgok. first impression, hmm not bad la. bila dah lama tengok okay okay syioknyaaa..
uhuk uhuk. agak gedik di situ. maafkan saya. uhuk uhuk sekali lagi.
Now aku dok tunggu breaking dawn part two. coming soon.  

 can't wait! hehehehe

apa yang buat aku suka dalam cita ni. BELLA SWAN. 
aku suka attitude dia yang agak kasar, boyish but then bila dah jatuh cinta, dia betul2 sayang kt Edward tu.
hero pontianak tu serius la beb putih sangat. naik silau mata aku kalau dia kena sunlight. Hahaha
Jacob? Pheww~ tuff tu ja boleh cakap. dalam banyak2 wolf tu dia la yg paling comel. Hiks. 

*keep ur mouth close everybody. hehe

No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page