Sunday, 26 August 2012

UiTM Dihatiku..Eh?

Assalamualaikum.. 


Alhamdulillah, kita semua dah menyambut lebaran. Rasanya tak terlambat syiera nak mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua. Maaf zahir dan batin. Camana collection duit raya okay tak? Bertambah ke tak? Syiera biasa biasa ja. Biasa la, dah tua siapa sangat la nak kasi kan. Anyway, selamat berpuasa kepada yang berpuasa enam. Hewhew hebat la ampa. Puasa lagi. Alhamdulillah ;)

Eh, dah nak masuk bulan September dah? Cepatnya masa berlalu kan. Terasa sekejap ja. Hurmm, bila dah masuk bulan september ni terasa berat hati pulak. Kenapa? Kenapa?

NI SEBABNYA....

9hb September~ Syiera dah nak masuk semester lima. Rasa macam tak ready lagi nak struggle study balik. Cuti tak cukup maaa. Mohon postpone tarikh masuk. Hahahaha I wish... Result baru baru ni alhamdulillah, lebih daripada yang syira expect. Akhirnyaa.. baru nak rasa semua nii :D

ANYWAY.... :)

16hb September~ Ada apa dengan tarikh ni? Actually,  ni tarikh birthday my capital F. Dah tua dah ahjussi tu. Hahahhaa... saja la nak bahan dia nanti. Syiera ni tak tau sangat hadiah apa yang sesuai untuk lelaki. Korang suggest la kalau rasa ada yang sesuai. Selalu belikan dia baju, kasut bola etc. Other than that, dah tak tau dah. hehehehe ^___^

4 comments:

  1. selamat hari raya jugak untuk awak :)

    ReplyDelete
  2. Salam aidilfitri..:)
    study elok2 tau..chaiyok2!!:)

    ReplyDelete
  3. @Sh Hily thanks awk. salam aidilfitri jugak ;D

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page