Friday, 19 October 2012

Muhammad Aaron Mikhail


Assalamualaikum peeps! 


Dah lama rasanya tak update blog.  Syiera tersangat la busy sekarang ni. Sorry sangat kepada sesiapa yang jemput syiera join giveaway, contest and so on sebab syiera tak dapat nak join buat masa sekarang..  So SOORRY DEAR. BTW, thanks a lots sebab invite! Boleh dikatakan every week mesti ada assignment. OMG, stress mak jah macam nih! Hehehe..  Sedar tak sedar dah masuk bulan Oktober dah. Which means dah hampir sebulan syiera semester lima. Alhamdulillah, sekejap ja masa berlalu. Same goes to my nephew. Yihaaa !

Muhammad Aaron Mikhail dilahirkan secara normal pada 16 Oktober 2012 pukul 4.40 petang. Seberat 2.8 kilogram. Masa akak syiera nak bersalin syiera tak ada dekat hospital. So, tak dapat la nak rasa detik detik cemas tuh. Bila dengar ja akak cerita on how dia nak deliver baby Aaron, like seriously terasa macam betapa besarnya pengorbanan mak semasa nak lahirkan syiera. Sekarang mungkin dengar ja cerita, esok bila dah tiba turn syiera baru la tau pengalaman tu. Gitu ? Mula dah berangan nak kahwin. Aiceh. K, stop membebel. Hahaha jom la tengok pic Aaron.


Alo lo omey betul baby Aaron mak lang ni ;)

 Aaron dengan mak lang diaa laaa. Hok oloh.

BTW, Selamat Hari Raya Aidiladha everyoneee ;D 


3 comments:

  1. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihttp://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page