Monday, 30 December 2013

Gambaran Hadiah Tomodachi Big Giveaway


RANDOM

EXO - MIRACLES IN DECEMBER 
ALBUM CHINESE VERSION x 1

VITAMIN C SHAKLEE x 2

CASH RM30 x 2

BAJU KURUNG PAHANG x 1

MZ SECRET SOAP x 1

FEMININE WASH SDM x 1
HALFMOON SHAWL x 1


SABUN SUSU BERAS COLLAGEN x 1

TUDUNG/SHAWL BUTIK PINKKU x 3


MAC EYELINER WATERPROOF x 1


TUDUNG x 1


TASBIH DIGITAL + NATURGO x 1

SHESEIDO MASK x 2
CUTE STICKER x 5
THERAPY CANDLE x 2
KEY CHAIN x 1
EYE MASK x 1
MANIK TUDUNG + KEY CHAIN x 1
COUPON 10% BUTIK SOFEAFIQA x 5
DOODLE x 2
CUTE PAPER CLIPS x 2
TOPUP RM5 x 2
NOTEBOOK KAWAI x 2
TOPUP RM10 CELCOM/MAXIS x 1
HANDMADE CRAFT x 1

TOP REFERRAL

BAJU KEBAYA x 1
TOPUP RM5 x 1

GIVEAWAY BERMULA 31/12/13 !!



Sunday, 29 December 2013

KONTES U-BLOGGER


PELANCARAN | KONTES U-BLOGGER | Assalamualaikum, seperti yang di war-warkan sebelum ini, maka hari ini bermulalah Kontes U-Blogger yang bertujuan membuka ruang kepada rakan-rakan Blogger yang sudah mempunyai brand dan service mereka sendiri untuk sama-sama mempromosikan produk dan perkhidmatan mereka.

BANNER U-BLOGGER

Syarat-syarat Penyertaan

1. Mestilah Blogger yang berwarganegara Malaysia.
2. Follow blog www.mawardiyunus.com [klik]
3. Buat entri bertajuk KONTES U-BLOGGER
*sila copy coding berikut dan paste di ruangan HTML
4. Sila backlink banner U-blogger ke entri ini.
5. Jawab 1 soalan berkaitan dengan penaja Kontes U-Blogger dan Tinggalkan URL entry dan jawapan anda ke dalam ruangan komen entri ini. * awas jangan jawab dan letakkan jawapan soalan kontes di dalam entry anda untuk mengelakkan peserta lain "copy & paste".

SOALAN : SIAPAKAH PEMILIK MYWIFE CLOSET?


6. Follow blog, Like fanpage penaja dan Follow Google+ penaja.


Instagram

Senarai Blog U-Blogger

U-Blogger Mk Syahir ~ fuh.my [klik]
U-Blogger Dik Bee ~ www.dikbee.com [klik]
U-Blogger Hafizzy Aziz ~ www.fizgraphic.com [klik]
U-Blogger Sue Izza ~ myputeri21.blogspot.com [klik]
U-Blogger Qaseh Dalia ~ www.qasehdalia.com [klik]
U-Blogger Nurramizah Fadzil ~ supersihat.com [klik]
U-Blogger Pari Pari Putih ~ www.paripariputih.com [klik]
U-Blogger Marqis Careno ~ marqiscareno.blogspot.com [klik]
U-Blogger Korakora Art ~ korakoraartdesign.blogspot.com [klik]
U-Blogger Zulhilmi Tempoyak ~ www.zulhilmitempoyak.blogspot.com [klik]
dengan kerjasama Kelab Blogger Ben Ashaari [klik]



Senarai Fanpage U-Blogger
 




Segmen Bloglist 2014 NasuhaNass



KLIK BANNER UNTUK JOIN !!

TAMAT 31/12/2013

Saturday, 28 December 2013

Half Year Giveaway by Nafaa



Click Banner !

Blog : sayasyiera.blogspot.com
Facebook : https://www.facebook.com/syierafirdaus
Twitter : https://twitter.com/syieraa_shieraa
Instagram : http://instagram.com/syieraa_shieraa





Friday, 27 December 2013

Giveaway : VirtualMalaysia.com Promotes VMY2014



Salam,


VirtualMalaysia.com dengan baik hatinya, nak bagi hadiah banyak untuk promote diorang punya website yang juga merupakan website yang boleh dirujuk/dipercayai untuk tourist/travel sempena Visit Malaysia 2014! Jom usha Hadiah dulu ye! Jumlah hadiah adalah 26 dan Pemenang yang terpilih seramai 26 orang!

1. VM merchandise (T-shirt/Payung/Mug) + RM10 mobile top up = 3x

2. Payung Virtual Malaysia = 3x
3. T-Shirt Virtual Malaysia = 3x
4. Mug Virtual Malaysia = 3x
5. Long Chiffon Skirt (Yellow) = 1x
6. Long Chiffon Skirt (Blue) = 1x
7. Long Chiffon Skirt (Red) = 1x
8. 5 keping Voucher 10% Cupcake Lily Cafe = 10x
9.  Shawl (Handmade by Salju) = 1x

Jom tengok gambar-gambar hadiah, kalau bagi list je, xde la excited sangat kan? Hehehe 











Okay tak hadiah? Ni baru first give away taw, next time diorang akan offer hadiah lagi masyuk! hehehe. 

Nak join? Clik link dibawah! :)

http://sayaiday.blogspot.com/2013/12/giveaway-virtualmalaysiacom-promotes_27.html

 Hehehe . Simple jeee. Cepat join ramai-ramai! ajak kawan-kawan :)


Contest End : 31th December 2013! 


Entry pilihan >> SINI






LAST GIVEAWAY 2013 by SL




KETIK BANNER UNTUK JOIN !

Tag:
lienliedot.blospot.com

Thursday, 26 December 2013

NEW YEAR GIVEAWAY BY LOLLISTA & FRIENDS





http://lollista.blogspot.com/2013/12/new-year-giveaway-by-lollista-friends.html

KLIK BANNER UNTUK JOIN


Senarai hadiah:
2 x RM5 (topup) | 1 x Shawl | 4 x RM10(Total RM40/Cash) | 1x RM5(topup)| 1x Shawl size 1.7m x 0.7m dan losyen Avon

First mini giveaway dianjurkan oleh SimanisLollista dan disponsor oleh Areumdaun Closet, HY Emporium , NurBelleFatin Diana dan Izzati Adila

Tarikh tamat 31 December 2013. Umum pemenang 1 Januari 2014.







Wednesday, 25 December 2013

#Wordless Wednesday#







THE HOTTEST GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH





KETIK BANNER UNTUK JOIN

Duo Giveaway By Farhan Kerewx & Cik Hawa



Assalamualaikum

Tekan Banner

Hai korang, Blog Farhan Kerewx & Cik Hawa ada buat GA. Meh le join. 
Duo Giveaway by Farhan Kerewx & Cik Hawa ni disponsor oleh Farhan KerewxHawa Syazana | Nasuha | Sarah | Ana Likes | Nur Khairina | Airis | Aisah AS | Nur Fasihah

Pelbagai hadiah seperti Baju Bali, Set Shawl Cinta Jannah, Novel. Black Shiseido Mask, Gelang, Jam Minion, Kipas Tangan B.A.P, Pin Tudung, String bracelet & banyak lagi. 

Pemenang yang dicari adalah pemenang yang berdasarkan Top referall yang akan mendapat Baju Bali & Perfume Gred AAA. Jadi apa lagi, jom la reramai join GA ni.

*TAMAT: 17/12/2013 MAYBE DILAMBATKAN 25/12/2013, JAM 11:59 MLM




My 2nd Blog Anniversary Giveaway



1. Nama blog ini ialah Solehah Officially Blog
2. Tarikh blog ini dibuat ialah 1/01/12
3. Emel yang digunakan untuk akaun blog ini ialah pinkgemstone90@gmail.com
4. Nama penuh pemilik blog ini ialah Solehah Shamsuddin
5. Pencapaian tertinggi blog ini dalam contest SEO ialah Tempat Kedua
6. Tiga warna tema blog ini ialah Pink, Merah, Putih
7. Blogger kegemaran pemilik blog ini ialah Hanis Zalikha
8. Pemilik blog ini sukakan warna Pink
9. Pemilik blog ini suka Dolphin
10. Apakah mutiara kata yang menjadi kegemaran pemilik blog ini?
Andai buruk daging itu, buruklah seluruh jasadnya. Andai baik daging itu, maka baiklah seluruh jasadnya. Dan ketahuilah bahawa sekeping daging itu adalah hati, baik hati kita, baiklah seluruh jasad kita


Tuesday, 24 December 2013

GA Disember 2013 Nurul Yui






Giveaway Akhir Tahun by Cik Hawa


Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Click Banner for join this Giveaway

Giveaway Akhir Tahun by Cik Hawa di sponsor oleh Dyanuraz | Ayati Nasir | Dedeq | Dila Ella | Ina Nailofar | Sutera Qaseh | BudakVanilla | Mc Wanie | FD | Nazirah | Nurul Awatif | Hana Jalil | Iman | Arrien | Dayana | Farahain | Diana | AdikDayah | HusnaZulkepli | Norhazlina | SyiraLokman | Mama Darwish | Diyana | Fasihah | Maisarah Ibrahim | Bonda Qalish
Meh ramai2 pakat join GA ni. Hadiah yang ada semuanya barangan pos dan topup.
Klik untuk tengok SENARAI HADIAH
Tamat pada 31/12/2013.






Sleepy Day



9GAG - Just For Fun sleepy much

Masyaallah why laa so sleepy... Grrrrr... *pengsan*









"Back To Holiday Giveaway" | Nisha




Segmen : Jom Blogwalking




10 Januari 2014, 11.59pm


Monday, 23 December 2013

PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY R'BAIN



http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/12/segmen-pencarian-bloglist-4-bulan-by.html
 
SEGMEN | PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY R'BAIN | Alhamdulillah.Disember tiba lagi.tibalah masanya kathy untuk melancarkan Segmen Pencarian Bloglist 4 Bulan. Kali ini seramai 25 orang blogger akan di pilih menghiasi Kathy Bloglist  dalam Kategori 4 bulan (Januari-April 2014).


Jika penyertaan melebihi 25 orang,maka kathy akan membuat pilihan,sebaliknya jika kurang atau cukup2 25 orang,kesemuanya akan di bloglist. Seperti biasa ada syarat2nya untuk melayakkan diri join segmen ini.ada juga hadiah misteri menanti 2 peserta yang bertuah. :)


SYARAT PENYERTAAN:

1. seorang blogger dan aktif berblog.


2. beri tajuk segmen "PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY R'BAIN".


3. follow blog  Coretan Hati  dan  Diari Resipi.


4. add G+  Kathy R'bain.


5. like pages facebook :-




6. sesiapa yang berjaya menjadi rakan bloglist kathy,di minta agar dapat masukkan link blog kathy dalam bloglist korang juga.


 7. segmen bermula 23.12.13-30.12.2013 jam 12 tengahmalam.



Last Giveaway In 2013 @ dakwahmahabbah.blogspot.com




TAMAT 28/12/2013

NANA AMEER'S FIRST GIVEAWAY


Assalammualaikum :)
*ada penambahan hadiah

Giveaway ini ditaja oleh : 


DAN SEMUA PESERTA DAPAT VOUCHER 10% dr JASPLE BOUTIQUE !

Tarikh mula : 31 OKTOBER 2013 - 30 DISEMBER 2013
Senarai hadiah 

Sunday, 22 December 2013

Buddyz Giveaway

Assalamualaikum .




Giveaway ini merupakan giveaway pertama dianjurkan oleh Farhah dan buddyz buddyz iaitu Sofea , Izzah , Iqqah .

Anda semua dijemput join giveaway bagi memeriahkan lagi giveaway ini .


Senarai Hadiah 


Tempat Pertama :
Topup RM20 ( Celcom / Maxis / Digi )
Review / promote blog oleh aku dan Sofea

Tempat Kedua :
Topup RM15 ( Celcom / Maxis / Digi )
Review / promote blog oleh aku dan Sofea

Tempat Ketiga :
Topup RM10 ( Celcom / Maxis / Digi )
Review / promote blog oleh aku dan Sofea

Tempat Keempat :
Topup RM5 ( Celcom / Maxis / Digi )
Review / promote blog oleh aku dan Sofea

Tempat Kelima :
* Pilih antara salah satu *
Toup RM5 ( Celcom / Maxis / Digi )
atau
Review / promote blog oleh aku dan Sofea

GIVEAWAY INI SECARA AUTOMATIK AKAN DIBATAL JIKA TIDAK MENDAPAT PESERTA LEBIH DARIPADADA 10 ORANG .

Undian : Random.org / Cabutan bertuah

Anda semua dijemput untuk join giveaway ini .

Klik SINI untuk join .

1ST GIVE AWAY BY PINGJE.ORG



1ST NEW YEAR GIVEAWAY BY YAN









Saturday, 14 December 2013

Super Duper Awesome Giveaway by Hannan



Assalamualaikum and annyeonghaseyo

credit : banner to KAK SHA
{Click Banner Untuk Join)

11.12.13 - 20.1.14


Top Referral 


x1 Blouse

x1 Skirt

x2 Pasang brooch Bunga-2

x1 Lipgloss *babylips*

x1 Purse / handphone pouch

x1 Cash RM50


Top Referral 2 


x1 Blouse

x1 Shawl

x1 pasang Brooch Bunga-2

x1 Earphone 


Top Commentator 



x1 Beg Domokun

x1 Handphone Pouch Barbie

x1 Long Keychain Domokun



Entri Kreatif 


x1 Tudung Turki *colour random* 


Random 

6 biji brooch x3 pemenang

bookmark calendar 2013 x5 pemenang

Topup RM5 x 2 pemenang

Bloglist 2 bulan x2 pemenang

Tudung bawal x2 pemenang

x2 pasang button badge COUPLE x2 pemenang

x2 button badge x2 pemenang

x2 Perfume Solat x2 Pemenang

x1 stripe skirt and a shawl x1 pemenang

x1 skirt mermaid hitam x1 pemenang

x1 cempaka top x1 pemenang

x2 magic inner neck x2 pemenang

x2 helai tudung turki x2 pemenang

x3 pasang stokin sandy x3 pemenang

x2 Pashmina x2 pemenang

x2 Tudung Bawal

x3 shawls x3 pemenang

x1 perfume x1 pemenang

x2 packet shiseido mask x2 pemenang

topup RM5 x2 pemenang

Header x2 pemenang

x1 string bracelet x1 pemenang

x1 cheese powder

x1 comic book x1 pemenang

x1 comic book x1 pemenang

x1 Pixel hp charm and barangan kraf yang lain x1 pemenang

topup RM5 x1 pemenang

review blog x1 pemenang

topup RM5 x1 pemenang

topup RM5 x2 pemenang

10% discount untuk semua peserta ^^


SEMUA DIJEMPUT JOIN! ^^

December Giveaway by Fatin Diana




Klik banner untuk join.

Senarai hadiah :
Cash RM50 x 1, AuraWhite 400,000mg x 1, Jersey x 7, Peplum blouse x 3, Tshirt I ❤ Medan x 1, 2 keping shiseido mask x 2, Tote Bag Authentic Mango worth RM80 x 1, Jumpsuit x 1, Cardigan x 1, Felt brooch x 3, Bawal glitter x 2 + bracelet x 1, Header + Doodle x 2, dan voucher discount 10% untuk semua peserta.

December Giveaway ditaja oleh Fatin Diana, Abang Ensem, Red Delima, House of WNS, Nadratul Syazwana, Mai's Beauty House, Nur Cimi, Fariqan Afina, Jasple Boutique dan Nur Shahira.


Tamat 27 Disember 2013, 10 Malam.

Simple Giveaway by Licha



KLIK BANNER
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page