Monday, 25 February 2013

Pemenang Segmen : Saya Nak Menang ! oleh aimi & Maria


Assalamualaikum. *Jawab jangan tak jawab

Alhamdulillah pemenang segmen: Saya Nak Menang ! oleh Aimi & Maria sudah diumumkan. Syiera merupakan salah seorang daripada sponsor segmen tersebut. 
Seramai lima blogger yang bertuah telah terpilih untuk direview oleh syiera.
Yeayyyyy !! Tahniah kepada terpilih *tepuk tangan untuk diri sendiri.
 Kepada yang tidak terpilih, nanti cuba lagi ye.
Okay, jom kita tengok blog yang telah menang segmen ni. Jangan lupa blogwalking ;-)



Bertemakan pink + grey. First time Syiera view blog ini, mata syiera terpaku pada header yang bergerak-gerak. Comelnyerrrrr =) Pemilik blog ni sememangnya cute. Nuraina Husna nama diberi. Berumur 16 tahun. Peminat Bigbang dan 2NE1 *same here! sep tangan sikit!
Blog yang kemas. Loading okay. Laju woo even syiera guna broadband je. Sidebar blog ni kemas dan teratur. Yang menarik tentang blog ni, navigations kat tepi tuh. Auwww cute sangat. 

TERJAH SINI untuk blogwalking. 


Blog kedua yang syiera review ni diberi nama Jazmi Boy. Blog yang sangat simple tapi comel bagi syiera. Header blog ni cute kan? Doodle yang comel je tengah duduk. Mungkin doodle tu menggambarkan tuan tanah blog ni. Maybe? I guess so. Hehe Loading blog ni okay. Sidebar kemas. Tak banyak widget which is good. Sebab sometimes terlalu banyak widget, loading blog akan slow. Kalau boleh la kan, syiera nak suggest letak lagu yang comel. *suggestion sahaja. Otherwise, blog nie simple tapi cute.

TERJAH SINI untuk blogwalking.


 Bertemakan warna putih. Tuan tanah blog ni namanya nurmaira. Lagu dekat blog sangat sedap didengar. Syiera suka header blog ni. Comel sangat. The best part pasal blog ni terdapat kata kata mutiara. Loading blog ni okay. Blog ni kemas. Sidebar blog ni kemas. Tapi kan syiera suggestkan nurmaira untuk kurangkan widget. Mungkin nampak lebih kemas. *Suggestion je. Jangan marah nah! Overall blog ni memang sesuai dikunjungi selalu. 

TERJAH SINI untuk blogwalking.


Blog keempat ni berwarna biru lembut dan bertemakan kotak kotak. Blog yang khususnya untuk join contest, giveaway, segmen etc. Mesti owner blog ni suka join semua contest kan? Wah, lepas ni kalau syiera buat giveaway, syiera invite ye. Hehe Header blog ni cinonet je. Apa tu cinonet? Maksudnya kecik comei comei ja. Di sidebar blog ni terdapat banyak banner giveaway. Wah, kemas dan tersusun. Good job ! Loading pun okay.

TERJAH SINI untuk blogwalking.


 Eh, dah last? Alaa.. Okay blog kelima ni adalah hak milik kekal izzati syazwani yang berasal dari Pahang. Jauhnyerr Hehe. Blog ni bertemakan warna pink + biru lembut. Kata tuan tanah blog ni, dia tak pandai drawing. Tapi kan kan, header dia awesome sangat. Setuju tak? *setuju angkat kening sikit. Sidebar sangat kemas. Loading okay. Font yang digunakan comel sangat. Yang paling syiera suka footer blog ni. Cantik sangat!

TERJAH SINI untuk blogwalking. 

Anyways, tahniah sekali lagi kepada pemenang.
Syiera dah follow korang semua. Till then bye bye =)


6 comments:

  1. alhamdulillah.. moga medan maya ini dimanfaatkan bersama.... moga sama2 kita berusaha baiki diri...

    tak sangka terpilih... segan... sebab join pun suke2...

    syukran wa uhibbukifillah ...

    allah yubarik ! ! ^_^


    #syukran = thanks#
    #allah yubarik = semoga allah berkahi kamu =) #
    #uhibbukifillah = sayang kerana allah =)#

    ReplyDelete
  2. Insyaallah.. Awak bertuah sebab tu terpilih.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih tuan blog. Seriuss tak sangka. Thank you soo much sekali lagi sebab review blog saya yea. :)

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page