Monday, 4 March 2013

REVIEW BLOG PEMENANG TOPUP GIVEAWAY BY SYIERA PART 1





Blog pertama syiera review ni adalah dimiliki oleh Nor Bazilah Rasdi *stalk fesbuk dia. Hee.
Bertemakan hitam putih dengan header yang simple tapi nice. Syiera suka ayat header dia.
According to the author, " I let my mind speaks here. " Syiera rasa owner blog ni mesti seseorang yang pandai mencurahkan idea melalui gerak jari-jemari *amboi ayat. gituuuu.
Loading blog ni bagus. Ringan je tak melebihi daripada 100kb *syiera check dekat website.
Sidebar kemas. Tak banyak widget. Overall blog ni kemas dan simple. 



Jeng jeng blog kedua ni bertemakan biru muda ada pink sikit-sikit.
Benda first syiera tengok, header dia. Alo lo comel betul. Suka doodle lelaki yang pegang hati tu. *Nak curi hati siapa la tu ye? Hehe. gurau je. Jangan marah nah!
Pemilik blog ni berasal dari Melaka. *Jauh benau. Sidebar kemas. Tak banyak sangat widget. 
Kalau korang perasan dekat sidebar ada kata-kata mutiara. Loading okay *0.86 secs.
Navigations bar blog ni sangat la comel. Syiera suka. Overall, blog ni sesuai untuk diblogwalking selalu sebab banyak info tentang Islam.



Blog ni diberi nama The Strawberry Berry Blog. Comeiiiiinyerrrr headerrrr !!
Melting tengok header dia. Tersangat la kemas blog ni. Bertemakan pink + biru.
Siderbar dia comel. Tulisan sidebar pun comel. Semua comel lahh senang citer.
Lagu yang digunakan adalah dipetik daripada drama Full House. 
Loading blog ni ringan hanya 28 saat sahaja. Kalau korang nak exchange link dengan dia pun boleh. Sebab syiera tengok banyak link dekat blog dia. Overall blog ni comel dan simple.



Blog keempat ni dimiliki oleh nur dzafirah. Header blog ni simple plus plus cute berbentuk bumbung rumah. Syiera bertandang ye di rumah awak! Btw lagu blog ni sedap sangat. *tajuk apa ye? Hehe sep tangan kpop jugak! Sidebar sangat kemas. Comel ye baby tu. Adik ke? 
Loading blog ni okay. Yang bestnya korang boleh baca cerpen dekat sini. Wow, sukanya!
Dekat atas tu ada CCTV dok gerak-gerak. Korang jangan buat jahat tau, kalau tak habis laaaa. Hehe. Overall blog ni kemas plus plus comel.



Blog kelima ni adalah dimiliki oleh Adam Faiz. Haa terserlah namanya di header.
Kalau korang perasan la kan blog ni macam facebook. Bertemakan biru.
Cuba tengok cbox dia. Macam IM facebook kan? Cute betul. Blog ni salah satu blog yang syiera nampak kelainan. Kemas sangat. Loading pun laju *33 saat. Cepat je loading terus zap dah ada depan mata. Footer blog ni comel. Sidebar kemas. Tak banyak widget.
Lagu blog ni best sangat walaupun syiera tak tau siapa nyanyi. Okay, enjoy semua. 


Alhamdulillah lima blog sudah direview. Lagi lima akan direview nanti.
Sabar ye. Jom blogwalking dulu. FYI, syiera akan letakkan link blog korang di blog syiera setelah direview. Suka tak? Suka tak?
Okay, nanti syiera update lagi untuk review blog part 2.
Harap sabar menunggu. Till then bye bye.






7 comments:

  1. malu sunshy kita <3 - 34 here! :3 Song Tittle My Precious - JangKeunSuk (KPOP) itu bukan adik. Itu anak buah Haha. Anak kak Huhu.

    ReplyDelete
  2. terkejut tengok blog direview. hehe anyway thanks sgt2 :) *malu

    ReplyDelete
  3. semua blog comel2 belaka :) header pon cool2 ^^

    ReplyDelete
  4. Thanks review blog kite kehkeh =)

    ReplyDelete
  5. thanks review. baru berkesempatan ezzatie nak balas sbb lappy ezzatie rosak. ~T-T~

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page