Wednesday, 6 March 2013

REVIEW BLOG PEMENANG TOPUP GIVEAWAY BY SYIERA PART 2






Blog ni dimiliki oleh si cantik manis yang bernama ringkas Uzu. Blog ni di antara blog yang selalu syiera blogwalking. Blog yang super duper comel. Header blog ni sangat cantik. Tengok la orangnya pun cantik. Loading pun laju. Sekejap ja. Bertemakan pink. Berbunga-bunga ja mata syiera tengok. Sidebar yang kemas. Bagi yang memerlukan tutorial, blog ni ada sediakan tutorial berguna untuk korang. Selain itu, ada koleksi doodle yang comel. Jom tengok !



Blog ni bertemakan soft blue yang dimiliki oleh Ahmad. Boleh panggil Amad katanya blogger ni. Hai amad! Blog ni jugak syiera selalu blogwalking sebab blogger ni rajin update dekat twitter *syiera selalu baca gosip artis. hehe. Header yang comel diapit kiri kanan dengan kucing. Suka kucing! Terdapat banyak info-info yang menarik di blog ni. Syiera sempat godek-godek blog ni. Ada tutorial, tips berguna etc. Yang menariknya ada sediakan resepi. Wow, sangat menarik. Loading okay dan sidebar pun kemas.  Good job amad.



Another pink blog! Syiera memang suka blog kaler pink. Hehe. Okay blog ni hak milik kekal munirah ezzaty. Navigations bar yang sangat comel di atas header. Sangat kemas. Header yang simple dengan doodle yang cute. Lagu blog ni best la. *terbuai-buai syiera. Sidebar yang sangat ringkas dan kemas sangat. Loading sangat laju. Overall blog ni cantik dan cute. Nanti syiera blogwalking selalu-selalu.



 Bertemakan purple. Blog keempat ni dimiliki oleh Hanis berumur 16 tahun *belajar elok-elok ye dik. Blog yang comel. Banyak tutorial yang berguna untuk blogger lain. Terdapat freebies. *cepat grab! Yang bestnya, boleh lukis-lukis dekat blog ni. Menarik kan? Di samping tu, ada jugak cerpen yang boleh dibaca di blog ni. Kalau korang nak beli novel, blog ni ada jual preloved novel seperti Syurga Di Hati. Berminat? Sila la.



Blog terakhir yang syiera review nidimiliki oleh blogger lelaki iaitu Aswan Azmy yang berasal dari ganu kitee!! *jauh betul ye. Berlatarbelakangkan warna hitam. Blog yang menarik. Terdapat info-info yang boleh dibaca. Ada tips yang berguna. Kalau korang nak tengok terengganu, blogger ni ada sediakan informasi tentang ganu kitee. Loading okay dan sidebar kemas. Jom melawat blog ni.


Alhamdulillah akhirnya dah sepuluh blog yang syiera review. Terima kasih sebab join giveaway syiera yang tak seberapa. Sebagai penghargaan, syiera letakkan link blog korang dekat blog syiera. Till then bye ;)




2 comments:

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page