Wednesday, 1 May 2013

PEMENANG REVIEW BLOG First GA by kecik



Tahniah diucapkan kepada pemilik blog yang nama blognya adalah " Si Gadis Blanker "
Blog yang serba ringkas umpama sebuah diari. Pada awalnya syiera ingat blog ni dah habis loading *line tenet syiera dah serupa siput sedut sebab background hitam jee. Rupa-rupanya blog ni macam diari. Lawa tau. Blog yang sangat kemas dan simple.

Taraaaa ! Ni laaa pemilik blog ni. Comel tak? Comel kan. 
Dalam blog ni yang syiera perasan banyak sangat kata-kata motivasi yang berguna.
Contohnya macam ni...

" Walau bagaimana susahnya pun ia, kalau kita lalui kehidupan ini dengan perasaan gembira dan menghargainya, kita tidak akan pernah mengeluh akan kesusahan itu... " 

 Haa, indah je kan sajak ni. Eh yeke sajak? Ke syair? Hahaha okay belasah je.
Olrite jom blogwalking blog ni. Jangan lupa follow. Assalamualaikum ^^



No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page