Saturday, 4 May 2013

Review Blog Pemenang Mega Giveaway by FY & NEB PART 1



Pemenang pertama adalah Siti Farhahnis. Wow wow comelnyerrrr blog :3
Gwiyomi gwiyomi auwwww. Lagu pun gwiyomi. Blog ni memang cute sangat.
Serba pink. I love pinkkkkk toooo. Blog yang sangat ringan.
Sekejap je loading walaupun syiera out of reach sekarang sebab balik mengundi.
Okay tak da kaitan. Hehe Blogger ni berasal dari Sabah. Jauhnyerrr.
Navigation sangat kemas di atas. Sidebarnya pun kemas.
Nampak clean dan comel. Semua comel lah pasal blog ni.


Taraaa! Pemenang kedua. Nama blogger ni terang-terang Siti Zawiah.
Sapa tak nampak memang dia something wrong somewhere.
Hehehe okay okay. Blog ni pun pink jugak. Memang sifat perempuan suka pink colour la kan.
Header yang sangat comel. Buat sendiri ek? Kat sebelah kanan ada floating cbox yang cute.
Jangan lupa tinggalkan pesanan. Kepada peminat novel, boleh baca review yang dibuat oleh blogger ni. Besides, blogger ni ada ambil tempahan blog. So boleh tempah dekat dia.


 Pemenang ketiga ialah Aimi Rahim. Tepuk sikitttt. Antara blogger yang syiera selalu ikuti perkembangan. Pernah jadi sponsor GA Aimi duluuuu. Hehehe
Okay, blog Aimi seperti biasa fabulous macam tuan tanah. Colourful.
Header yang comel. Yang menarik perhatian syiera adalah title sidebar tuh.
Lawa sangat Aimi. Seriusss!!FYI, Aimi ada sediakan tutorial berguna untuk blogger lain.



 Blog seterusnya dimiliki oleh Miss Aireyn. Blog yang ringan dan kemas.
Syiera suka la header dia sebab bersambung dengan body post.
Dekat blog ni ada notice board, which is korang boleh tengok giveaway yang terkini.
Background blog ni berbintang-bintang. Terasa berada di ruang galaksi pun ada.
Hehe overall blog ni sangat comel.


 Auwwww. Cantiknya header awak :3 Jelesnyaaa!
Blog yang pink jugak. Background blog ni comel. Bunga kecik kecik.
Sidebar yang kemas. Tak banyak widget which is good. Tak berat blog.
Kejap je loading. Title sidebar yang comel jugak. Overall blog ni comel secomel bloggernya.



Okay dear, esok insyaallah syiera review blog yang selebihnya. Syiera susun sepuluh jari sebab lambat review blog korang due to network connection error. Since syiera bercuti untuk balik mengundi. But then, syiera still akan review jangan risau. I keep my promise on you. So, jangan lupa blogwalking blog yang tersenarai di atas. Tahniah sekali lagi. Tepuk tangan semua. Goodnight. Assalamualaikum.

Nak menang lebih daripada 50 pemenang? Jom join SINI !!!
Pemenang review blog di atas boleh redeem baucer 10% Lolita Fairytale Collection DI SINI.


3 comments:

  1. Assalamualaikum. Terima kasih review blog saya. Semua blog yg sist review cantik-2 belaka. :)

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page