Saturday, 4 May 2013

Review Blog Pemenang Mega Giveaway by FY & NEB PART 2



Pemenang keenam review blog ialah ika johan. Yeayyyy! Tahniah.
Tak salah ika ni selalu sangat like link sis dekat page sis. Ke ika lain?
Hehehe harap tak tersalah orang. Okay, blog ika bertemakan oren.
Font pun kaler oren. Betu-betul peminat kaler oren ni. Hehe.
Header ika cantik sangat. Simple but nice. Sidebar ika kemas sangat.
Blog pun ringan. Tak lama pun loading. So korang boleh la terjah blog ika.


 Another pinky blog. Suka suka. Pemilik blog comel ni ialah izzati yang berasal dari Ampang.
Orangnya comel je. Okay okay, blog izzati ringan je loading. Navigation yang sangat cute kat atas tu. Kemas dan tak serabut. Sidebar yang kemas. Simple. Syiera dah tekan tekan churp churp izzati. Hehe haa blog ni ada sediakan tutorial dekat blogger lain. Boleh la blogger lain tengok-tengok. Mana tau ada tips yang berguna untuk korang cantikkan lagi blog. Kan?


 Tadaaa pemenang seterusnya ialah Ku Nurul Azieyan. Btw apa maksud Sirius tu?
Blog yang bertemakan kuning plus jingga sikit. Header yang simple dan comel sangat.
Yang bestnya blog ni ada sediakan resepi. Wow ayam tiram sirius. Macam sedap je bunyi.
FYI blogger ni ada menjual tribal shawl. Sekarang ada sale!!! Cepat-cepat grab.


 Wow wow cantiknya header. Lawa serius. Pemilik blog ni bernama Nabihah Ahmad.
Blog Nabihah ni kalau perasan ada meteor gugur. Cantik sangat dik oiii.
 Lawa sangat. Nabihah ada buat doodle. Mungkin korang boleh tempah dekat dia.
Boleh tengok ramai yang art trade dengan nabihah. Comel semua doodle tuh. Buat untuk sis satu boleh? Hehe gurau jee.


 Dalam banyak-banyak pemenang, ada jugak hero sorang. Yeayyy!
Blogger lelaki kite ni namanya Ahmad Muhaizat. Nickname Mojat.
So sis panggil Mojat la ye. Muda lagi Mojat. Masa sis umur macam Mojat memang tak terjebak lagi dengan dunia blogging ni. Haish lari topik. Hehe Mojat pandai guna photoshop tau.
Mojat ada mengambil tempahan untuk header, banner etc. 
Boleh tekan menutab tempahan untuk order. Talented semua adik blogger sekarang.


Alhamdulillah selesai jugak ke semua sepuluh blog yang syiera review.
Boleh tengok entry review PART 1 DI SINI. Tiba-tiba syiera rasa nak bagi baucer 10% free Lolita Fairytale Collection dekat semua pemenang review blog mega giveaway by FY & NEB. Boleh redeem dekat page syiera ye. TEKAN SINI. Haa nak inform skarang syiera tengah buat giveaway. Pemenang yang syiera cari adalah seramai 58 orang!! Wow wow. Ramai tak? So jom JOIN SEKARANG DI SINI.




4 comments:

  1. Thanks review dear :) yg voucher tu,saya dapat jugak ke ?

    ReplyDelete
  2. Thanks review dear :) yg voucher tu,saya dapat jugak ke ?

    ReplyDelete
  3. yes dapat dear. semua pemenang review dapat. tuntut di page sis ye :)

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page