Wednesday, 10 July 2013

July Contest 1 : Birthday Contest


Assalamualaikum

Syarat - syarat July Contest 1 : Birthday Contest
  • Memiliki sebuah Blog atau laman Web
  • Rakyat Malaysia berumur dari 10 tahun hingga 40 tahun
  • Buat satu entri yang ad perkara2 berikut :
    • Banner Contest 1
    • Ucapan Birtday to Knorr Zack
    • Soalan dan Jawapan
  • Da siap letakkan link@url entri blog korang di blog FGSC-imprezaawie
Hadiah Pertama : Topup RM10
Hadiah Kedua : Topup RM 8
Hadiah Ketiga : Topup RM 6
Hadiah Saguhati : Topup RM 3 X 3 pemenang
Hadiah Misteri : 1 pemenang
 
UCAPAN BIRTHDAY UNTUK KNORR ZACK
 
Hai kak knorr. Happy 30th birthday !!!! Semoga dimurahkan rezeki dan dikurniakan nikmat di dunia dan juga di akhirat. Harapan tahun ni kak knorr dapat kecapi segala yang diimpikan.
May Allah bless your footsteps and have a blast ahead. Amin amin. Stay young and gojes.
Meh guna aurawhite. Lol tetiba promote. K sila abaikan. Hiks 
 
 
Eh eh lupa nak cakap SELAMAT BERPUASA YE !!!
Semoga Ramadhan kali ni diberkati dengan barakah.
Amin amin
 
 
 Soalan - soalan July Contest 1 : Birthday Contest
 Siapakah Knorr Zack?
- Kakak sulung kome lerr. Hehe 
Berapakah umur Knorr Zack?
- 30 y/o. Betul tak ? 
Apakah hubungan Knorr Zack dengan Aku?
- Of course adik beradik ^^ 
Apakah panggilan yang Aku dan orang lain gunakan untuk Knorr Zack?
- Kak long or Kak knorr
 
Okay harap menang. Yeay !!
Assalamualaikum :D 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page