Wednesday, 3 July 2013

Perhatian Peserta Short Segmen By Syiera !


Assalamualaikum !

Alhamdulillah short segmen dah tamat. Seramai 117 orang telah join.
Terima kasih sebab join. Jom check link korang.

SENARAI PESERTA
Tapi kannnn.. sponsor baru ni cakap like page tidak meningkat mengikut jumlah peserta yang join short segmen ini. Hmm korang dah like ke ???
Kalau belum, sila pastikan like sekarang. Syiera bagi peluang untuk korang menang.

Sekiranya pemenang yang memenangi hadiah daripada sponsor ni tidak mengikut syarat tersebut, penyertaan pemenang tersebut akan dibatalkan dengan kejamnya. 
Har har har *gelak jahat* Alaaa, korang ni tak mau la macam ni. 
Syiera kalau boleh nak semua dapat hadiah. Jadi minta kerjasama semua ye.

LIKE LIKE LIKE
                                                                

5 comments:

  1. dah like dah haritu...hmm kalau ada 117 peserta..lebih kurang 50 yg xikut syarat..byk gak tu :3

    ReplyDelete
  2. amal dah like :)
    dasyat kut ramai jugak yg tak ikut syarat
    tapi kan.. fb pun kdg2 problem gak :)

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page