Monday, 30 September 2013

Giveaway Butik Comel Collection



KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
1) Baucar RM200
2) Baucar RM150
3) Baucar RM100
Saguhati: 2 pemenang x Baucar RM50

Hadiah ditaja oleh Butik Comel Collection

PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org

SEMUA PESERTA BERPELUANG UNTUK MENANG
JOM JOIN RERAMAI!




Sunday, 29 September 2013

Giveaway Habis UPSR! by Hannan and Era



28 SEPT-25 OCT
UMUM-26/27 OCT


~[CLICK BANNER UNTUK JOIN]~

hai! kali ni hannan n era buat GA sempena kitorang habis! Merdeka! dari UPSR! Harap2 mendapat sambutan lah yer ^^ sila click banner di atas untuk join ye bloggers2

SENARAI HADIAH GIVEAWAY HABIS UPSR! BY HANNAN N ERA


  • Hijab Bando x1 Top Referral 
  • x3 buah novel :- Jangan Baca Novel Ini, Puisi Untuk Nadina, Padang Bulan x3 pemenang
  • keychain blogger x2 pemenang
  • Review Blog x5 pemenang
  • Topup RM10 x2 pemenang   
  • x1 shawl , x1 necklace x1 pemenang 
  • x1 notebook x1 coinpurse x1 pemenang  
  • Button Badge Blogger x2 pemenang
  • x1 lipgloss kiss beauty, kiss beauty 3D, obuse lip tint, candy lip tint, x3 shiseido mask, x1 lip mask, x1 eye mask x2 pemenang *4 bottles per winner*
  • 10% discount untuk semua yg join GA *jika ingin membeli barang dari JASPLE BOUTIQUE
  • Tudung x3 pcs *tudung apa pun tak pasti* x3 pemenang
  •  doodle x2 pemenang            



MENCARI SEORANG TOP REFERRAL MEMENANGI HIJAB BANDO X1





           

Kawaii Giveaway By Arina Azman



KLIK PADA BANNER

GRAND PRIZE FROM MY SHOP 
ANYTHING KPOP STUFF UNDER RM 30 by AH K-SHop
JOM JOIN ? :)

Syiera pilih Kyara Dress & Novel.





Setahun Jagung Nukilan Kenit Giveaway



Assalamualaikum!

Kelajuan jari menaip tak seperti biasa sebab excited + nervous nak mulakan disini hehe. Sempena anniversary Nukilan Kenit yang pertama, Kenit nak celebrate dengan korang the very 1st GA by Nukilan Kenit. I know i know....it's a bit late... nak masuk bulan Oktober pun kan. 

But, fear not my humble friends...hari ini ia bermula..

Dengan lafas Bismillahirrahmanirrahim.....

Setahun jagung penuh kemanisan! 




Syarat-syarat sah join:

1. Follow blog Nukilan Kenit (senang nak follow up result nanti kan). Tak kisah la nak add biasa atau Google +


2. Buat satu entry bertajuk "Setahun Jagung Nukilan Kenit Giveaway"


3. Copy je kod entri yang disediakan di bawah ni.


4. Dah siap? baru leh hantar link entry korang ke diruang komen di bawah sebelum 3hb Oktober 2013 11.59 tghmalam.



Senang tak syarat2nya? senang je kannnnn hehe. Kenit mencari 17 orang pemenang bertuah. Pemilihan pemenang akan dibuat melalui Random.org. Jika penyertaan kurang dari 50 pun Kenit akan teruskan. sob sob...kasi chan la yek :D



Hadiah yang bakal korang menangi:

1)Top-up RM10 X 3 pemenang

2)Top-up RM5 X 4 pemenang 

3) 10 blog bertuah yang akan dimasukkan dalam 
bloglist Nukilan Kenit bulan Oktober
(5 Oktober - 5 November 2013)

Giveaway ini akan tamat pada 3hb Oktober11.59 tghmalam

Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini 


Credit to Mialiana.com

Semoga 1st GA kenit ni dapat mengeratkan lagi hubungan maya
sesama kita (^_^)
Have fun guys!

Saturday, 28 September 2013

Giveaway Saya Sayang Malaysia – JiwarOsak





Giveaway Saya Sayang Malaysia


Jom Sertai Saya Memeriahkan Lagi Giveaway ini..

Hanya 4 Step untuk Sertai Giveaway Saya Sayang Malaysia

1. Tajuk "Giveaway Saya Sayang Malaysia – JiwarOsak"

2. Copy and Paste Code entry giveaway

3. Follow dan Like fanpage Sponser



4.Lengkapkan Ayat – Saya Sayang Malaysia kerana….

Sila Layari Website Penganjur untuk menyertai giveaway ini..

Saya Sayang Malaysia kerana….
SEBAB PERTAMA
 Kerana sayang dan terselit rasa syukur kerana berdiri dalam keadaan aman di bumi Malaysia ini, syiera inginkan yang terbaik buat Malaysia. Kita hidup berbilang kaum di negara kita. Ada melayu, cina, india, iban, kadazan, nyonya dan sewaktu dengannya. Kalau nak senaraikan semua memang entri ni mau berjela ye.

SEBAB KEDUA
Sebab dekat Malaysia banyak makanan yang sedap-sedap. Setuju tak? Setuju tak? Ada roti canai, nasi lemak, soto ayam, mee rebus, cucuq cempedak (dah terkeluaq dah loghat utaqa cek). And the best part is Nasi Kandaqqqq!! Syiera suka makan nasi kandar. Tempat paling best yang pernah syiera try nasi kandaq dekat Ketapang, Bagan Ajam. Kedai dia stall biasa ja duduk bawah pokok ketapang. That's why nama dia nasi ketapang @ nasi beratur @ nasi ganja. Speciality dia nasi dia. Payah la nak cari nasi yang lembut macam nasi ketapang. Lauk dia ayam madu dengan telur sotong pun dah cukup buat syiera puas hati. Beroperasi daripada pukul 11.30 malam ke atas. Nak tengok? Bawah ni haaa..

Sumber: Pesbuk member. Boleh dikatakan dia ni food traveler.

SEBAB KETIGA
Sebab Malaysia boleh dikatakan sedang membangun dengan kemudahan, teknologi, sistem pendidikan etc yang sedia ada. Contoh paling mudah kita banyak universiti di Malaysia. Sama ada government atau swasta. Dengan ini, barulah lahir modal-modal insan kelas pertama. Suka syiera cakap di sini yang syiera bersyukur sangat diterima tawaran ke UiTM iaitu satu-satunya universiti bagi kaum bumiputera. Alhamdulillah, sekarang dah last semester lepas tu dah konvo. Yeayyy.

Rasanya cukup la kot nah tiga sebab. Tak larat nak merapu apa lagi. Hehe. Anyway thanks Abg Feroz yang rajin sangat blogwalking tanpa jemu. Assalamualaikum 




1st Giveaway by Sheila Eiman



Syarat-syarat penyertaan:

Syarat Penting : Blogger yang warganegara Malaysia
1. Follow Blog Sheila Eiman and Like HERE and HERE

2. Follow semua blog sponsor dan Like Pages diaorang ni k... (Jujur! akan disemak!)

ii. Follow Eyqa Hasnan Like EyqaHasnan's Blog


3. Buat entri bertajuk '1st GiveAway by Sheila Eiman', copy banner dekat atas tu. Tepek kan dekat entri korang. Siap buat entri, copy url dan paste kan dekat ruangan komen. senarai peserta akan di update.

*sponsor pun boleh join sekali. hikhikhik...
* Pemilihan PARA PEMENANG akan diadili melalui Random.Org and Top Refferal.






3000 SLE Supporters Giveaway




Assalamualaikum.


klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Cash RM100 x 1, doodle ART button badge x 10, DuniaShida button badge x 3, perfume x 2, photo canvas (art kufi) x 3, photo canvas (typography canvas) x 3, Novel x 5, tudung bawal x 3, beauty tool x 1, bookmark limited edition x 15, pin ribbon x 2, topup RM10 x 8, topup RM5 x 5

3000 SLE Supporters Giveaway dianjurkan oleh DayangDeno dan disponsor oleh DayangDeno, NazrinaHussin, DuniaShida, Canvas D'Arte, Hawadah, Mojat, DyshaSahhir, MamaDarwiish, AkuMira, Pinkizluv, NadiaDiana, Cahaya Jannah, AdamFaiz, AisyaLieza, Nasuha, GreenAmila, CikkMira

Tamat 24 Oct 2013, 12malam



Segmen: Teka Apakah Ini?




Cara - Cara Join GA Ini Ialah :

1- Buat entry bertajuk Segmen: Teka Apakah Ini?

 2- Letak kedua-dua gambar di bawah ini dalam entry anda dan teka.
 *jawapannya harus ada dalam entry anda*

-Backlink kan pada kedua2 gambar ini dengan link entry ini-
(Anda haruslah teka dengan namanya sekali)
Bunga ros pink
Tomato kuning (kiri) & tomato merah (kanan)

3- Hantar link entry anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Hadiah & Cara Pemilihan Pemenang :

2 Hadiah misteri untuk seorang pemenang.
Pemenang dipilih berdasarkan peserta pertama yang meneka dengan betul.


SEGMEN INI BERLANGSUNG HANYA SELAMA 10 HARI
( TAMAT PADA 08/10/13 JAM 11:59 MALAM )




Friday, 27 September 2013

Pemenang Miaw! Random GA By Syiera & Fatin Diana




Alhamdulillah, Miaw! Random Giveaway by Syiera & FD dah tamat dua hari lepas. Terima kasih kepada yang sudi join dan para sponsor yang sudi sponsor giveaway kami berdua.


Sila semak nombor korang kat SINI


Top referral

MP3 by FD
http://www.aienhermionie.my/2013/09/miaw-random-giveaway-by-syiera-fatin.html

Shawl by Nur Alja
- http://akuainkausiapa.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html

Random

Topup RM10 by ZA Zauyah
915

Button badge Blogger by FD
1032662

Cute earring by Syiera
100

Hadiah misteri by Syiera
70

Naturgo mask by Lienda
12757


Tahniah kepada pemenang! Sila inbox sponsor details berikut:
Nama:
Alamat: *yang menang topup tak perlu
No tel:
Link entry:
Hadiah yang dimenangi:





Wednesday, 25 September 2013

Miaw! Random GA By Syiera & Fatin Diana


TAMAT SUDAHHHHHH !!! 
SILA CHECK LINK DI BAWAH :)

Assalamualaikum
(click and save)

SYARAT-SYARAT


  • Blogger Malaysia sahaja.
  • Follow semua syarat. Ala simple je syarat.
  • Buat entry tajuk " Miaw! Random GA By Syiera & Fatin Diana "
  • Tempek banner dan backlink.
  • Tag 2 blogger dan pastikan inform. *no no no "saya tag semua blogger"
  • Hantarkan link di kotak komen SAMA ADA DI ENTRY SYIERA @ FD *salah satu sahaja

Follow blog
Syiera / Za Zauyah *klik nuffnang / Lienda *klik nuffnang

Like Page


Klik Iklan
1 , 2

TAMAT : 25TH SEPTEMBER 2013 @ 11.59 PM

SENARAI HADIAH

SENARAI PESERTA  updated 26/9/13 / 08.06pm
71)http://siszetty.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
72)http://anith-amalina.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
73)http://tampawan.blogspot.com/2013/09/miaw-random-giveaway-by-syiera-fatin.html
74)http://abdahnadhirah19.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
75)http://www.cahayapermata.my/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
76)http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
77)http://littlenuur.blogspot.com/2013/09/miaw-random-giveaway-by-syiera-fatin.html
78)http://www.puteribintiahmad.com/2013/09/36-miaw-random-giveaway-by-syiera-fatin.html
79)http://www.aienhermionie.my/2013/09/miaw-random-giveaway-by-syiera-fatin.html
80)http://alieyaeryanazamri.blogspot.com/2013/09/miaw-random-giveaway-by-syiera-fatin.html
81)http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
82)http://lalazarryn.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
83)http://ainahananinonino.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
84)http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
85)http://awanflufy.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
86)http://ceriaslaloo.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
87)http://fazahunhan.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
88)http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
89)http://atienstory0809.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
90)http://whisperofcinta.blogspot.com/2013/09/miaw-random-giveaway-by-syiera-fatin.html
91)http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
92)http://zaralisha.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
93)http://cutieandsweetie.blogspot.com/2013/09/miaw-randome-giveaway-by-syiera-fatin.html
94)http://yongatira.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
95)http://xanisnuradibahx.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
96)http://blogtomey143.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
97)http://lienliedot.blogspot.com/2013/09/miaw-random-giveaway-by-syiera-fatin.html
98)http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
99)http://alyatory.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
100)http://www.kisahemasputih.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
101)http://faiz-tutorial.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
102)http://colourfulofainilife.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
103)http://zieta-theimaginarydream.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
104)http://pinkymustache.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
105)http://amsyasuryarmli.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
106)http://sayataktahu1998.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
107)http://akuainkausiapa.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
108)http://miss-whateverlah.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
109)http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
110)http://hannanabyllah.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
111)http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
112)http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
113)http://jueliana-koreanworld.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana_9400.html
114)http://nnajwanazry.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
115)http://storybudakfanty.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
116)http://movedonxx.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
117)http://mommyas.blogspot.com/2013/09/miaw-random-giveaway-by-syiera-fatin.html
118)http://arrienlove.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
119http://mydreamhigh123.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
120)http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/09/miaw-random-giveaway-by-syiera-fatin.html
121)http://diariesgadhissepet.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
122)http://hanalanzdream.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
123)http://superdreamland.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
124)http://www.cikkmira.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
125)http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
126)http://sayangsyeeda.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
127)http://www.syuhadasalleh.my/2013/09/miaw-random-giveaway-by-syiera-fatin.html
128)http://hydrangeaslove.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
129)http://www.syuhadasalleh.my/2013/09/miaw-random-giveaway-by-syiera-fatin.html
130)http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html
131)http://najihahsusucokelat.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html

***TAMAT***


Monday, 23 September 2013

Giveaway Mega Novel by Mohd Zuhri




Hadiah giveaway .. 
Topup RM5x3 by Siti Hajar Karim 
Topup rm10x1 by Izzah Aliya
1x novel dan Topup  rm5x1 by Cik Eymasu
Topup rm5x2 by Keyme Keymoo
Topup rm5x1 by Cahaya Syurga
Topup rm5x2 by Nor Farhanah
Topup rm5x1 by Anis Athyra

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page