Thursday, 19 September 2013

REFERRAL MIAW! RANDOM GIVEAWAY BY SYIERA & FD


Assalamualaikum

Hari ni tesis pun dah selamat submit walaupun still ada correction yang nak dibetulkan. Anyway, boleh la nak relax kejap sebelum struggle balik lepas ni. Petang ni baru sempat nak check siapa bakal-bakal top referral bagi giveaway yang sedang dijalankan ni. Jom la join. Tak menang ke? MP3 dari blog FD, Shawl dari blog syiera. Alhamdulillah dah ada dah bakal pemenang dari blog syiera. So kalau korang nak menang meh la join. Masih ada masa lagi. Klik sini sini untuk join. Bye :)

Agak-agak sapa tu???




2 comments:

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page