Saturday, 16 November 2013

Dapat Baucer KFC Daripada Cellads!


Assalamualaikum

Mesti ramai yang dah tau kan pasal aplikasi android Cellads kan? Baru-baru ni syiera redeem 500 point untuk baucer KFC. Mula-mula saja ja nak try, tengok-tengok cepat betul Cellads hantar. Siap guna skynet. Ingat apa benda la skynet deliver. Rupanya baucer KFC yang syiera redeem tu. Baucer KFC ni kita boleh tebus di cawangan KFC dengan hanya RM16.90 untuk dua orang!! Haa untung tak? Satu baucer untuk dua orang makan. Syiera dapat dua baucer. So empat orang boleh makan. Weeeeee!

Antara hidangan yang tersedia dalam pakej ni:
2 pcs chicken
6 pcs chicken nuggets
1 regular tanggy coleslaw
1 regular whipped potato
2 regular carbonated drink

Valid sehingga 31 December. Jadi apa tunggu lagi? Jom tebus sekarang!!





4 comments:

  1. jgn guna dulu . tgu itew dtg kedahh nnt. hewhew

    ReplyDelete
  2. Salam, Ada syarat tambahan oleh sponsor Giveaway Tengkubutang, sila klik link dibawah ini untuk laksanakan.. sila check samada anda telah memenuhi syarat2 penyertaan Giveaway 1 Year Blog Tengkubutang, Bagi yang telah laksanakan tanggungjawab u olls, sila abaikan mesej ini.. =) .. rQ

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/syarat-tambahan-bagi-peserta-giveaway-1.html

    ReplyDelete
  3. waaa... best laa dpt baucer KFC !! kongsi jom.. hee~

    done follow :)

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page