Tuesday, 5 November 2013

KESAL


Assalamualaikum

Entry kali ni malas nak berceloteh panjang. Just terasa kesal kenapa hadiah yang syiera pos masih belum diterima pemenang. Petang tadi syiera terima inbox pemenang. Like seriously, syiera terkejut. Padahal dah dipos sejak 27hb yang lalu. Tidak menuding jari kepada sesiapa. Just that, rasa kesal barang tidak sampai. Yelah guna pun pos biasa. Nak track pun tak boleh. As a sponsor harus lah rasa bertanggungjawab but then kita dah jalankan duty sebaik mungkin. Barang dah pos, tapi tak terima itu satu hal. Sigh. 

p/s: Btw esok syiera akan pos hadiah pemenang lain. Shawl ada, naturgo ada, etc. So nantikan! Malam ni rindu orang jauh. Hmm ;(









5 comments:

  1. betul tu syiera.. banyak kali dah jadi macam ni tau.. bukan jadi kat syiera jea.. kalau guna post biasa ,,g itu lea jawap nya.. hope hadiah yang teman sponsor sampai ke tangan penerima hendaknya

    ReplyDelete
  2. Semua ni risiko @tenku butang. Sabar jelah :)

    ReplyDelete
  3. Waalaikumussalam. kalau pakai pos biasa ni memang lambat nak dapat. hmm, apa apa pun .. sis dah pos barang tu. ehh, orang kedah ya. sama la kita. sepp sikit. hee. Jemput baca, Pulau pangkor. memang menarik. memang indah.

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page