Sunday, 12 January 2014

Hiatus. Bye Semua.



Assalamualaikum.
Just wanna inform you guys yang syiera maybe takkan online selama beberapa minggu. Just that.. can be consider as semi hiatus la kot. Kenapa? FYI, syiera baru ja habis degree. So, next planning will be job hunting. Jadi job seeker la pulak kan. In addition, rumah syiera memang tak da WiFi. In fact, line sangat la siput sedut. So perhabeh boreh ja kalau topup WiFi. Masih dalam pertimbangan sama ada untuk stay di Kedah or merantau ke kolumpo. Yelah, nak keja punya pasal. Dalam kepala otak pikir nak try telekom dekat Bangsar since my brotha in law keja situ. So senang sikit la kot kalau ada orang dalam. Hehehehehe. So daa.. *pikir nak tulis apa lagi* Haaa, about giveaway, no worries still on. Kalau tak join lagi, sila la join. Hadiah awesome uolls! Rugi tak join. Bila dah tamat ja giveaway, syiera akan umum ASAP. Syiera pun tak suka peram lama-lama. Hehehe soo okay lah, see you guys then. Tak tau bila lagi nak online. Nak habaq pun tak tau. Terkeluaq dah loghat. Okay, byeeeee!




No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page