Friday, 11 April 2014

Alhamdulillah dah nak konvo !!



Assalamualaikum


Hari ni dah keluar senarai nama besertakan no giliran masing-masing. Alhamdulillah 20hb May bulan depan, syiera akan konvo dah. Yeay !!! Port biasa konvo mesti la UiTM Shah Alam. Syiera student ke-92 yang menerima ijazah nanti. Belakang sungguh. Barai jugak la nak tunggu pun. Depan belakang semua student kampus lain. Haha pisang sorang-sorang. Tak da geng nak bergosip. Hahaha. Yang syiera garis pink tu pun blogger jugak. Best friend syiera. Kenai kot nohh. Terjah blog Ain. Mak syiera dah excited dah nak beli baju tu. Nak boria la katakan. Hmm semangat sangat. Padahal lagi sebulan. Apa-apa pun mana-mana parents pun macam tu. Excited lebih daripada kita. Hehe. Harap semua berjalan dengan lancar. Amin.







2 comments:

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page