Tuesday, 6 May 2014

BLOG UNDER CONSTRUCTION






Assalamualaikum. Syiera just nak inform kemungkinan sepanjang tempoh 1st - 6hb May ni blog syiera diprivatekan buat sementara bagi proses editing. So sekiranya korang tiba-tiba tak boleh buka blog syiera, minta maaf sangat. Kalau boleh buka maybe, maybe la keadaan blog ni agak messy dan tak teratur la sikit. Hehe. Giveaway still berjalan. So boleh join. Maybe pengumuman pemenang terpaksa dilanjutkan or diawalkan. Tengok keadaan macam mana nanti. Sebab syiera kena ikut nasihat insan yang bertanggungjawab dalam editing blog syiera. Takut kerja editing pending pulak. So hopefully korang memahami la ye. Selamat Malam :)










4 comments:

  1. Assalamualaikum.. sheila follow sini. daripada giveaway emas putih part 2

    ReplyDelete
  2. makin cantik la blog lepas nih.>:)

    ReplyDelete
  3. ;-)

    p/s TERIMA KASIH KRN SUDI FOLLOW. I'LL FOLLOW U BACK

    ReplyDelete
  4. semoga semuanya sukses..pcl singgah sini.

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page