Tuesday, 13 May 2014

[NUFFNANG] Terima Kasih Kak Shida Radzuan




Assalamualaikum

Seperti yang korang sedia maklum, blog syiera dah bertukar wajah. Lawa tak ? Lawa tak? Credit to Izza Sakura. Sabar je dia dengar celoteh syira yang minta tema garden gituu. Header banyak kali jugak tukar sana sini. Setelah hampir dua minggu, eh dua minggu ke? Entah la syira pun tak ingat. Akhirnyaaaa.. siap jugak blog syira. Alhamdulillah hasil persetujuan bersama dengan design yang sangat memuaskan hati syira. Dulu syira guna template blogskin. Memang syira akui banyak kekurangan. So syira terbuka hati nak tukar template. Sooo.. syira approach Izza selepas syira godek-godek portfolio Izza. Kalau korang nak design macam syira ni, boleh lah tempah dekat Izza. Confirm servis terbaikkkk !!



Back to our title, haaa.. baru-baru ni syira terima email daripada Nuffnang. Ingatkan dapat kempen ke apa ke. Sedih sat. Rupanya tidak. Pihak nuffnang buat penilaian terhadap penempatan iklan 3 penjuru syira. Semua tidak memuaskan. Adoiii. Jenuh nak edit. Sampai juling mata den nengok coding ni haa. Buat tak jadi jugak. Ahh sudahhhh.. Entah macamana syira terlintas nak blogwalking blog Kak Shida. Saja belek-belek portfolio Kak Shida, tengok-tengok ada servis pemasangan nuffnang.

Dengan sepantas kilatnya syira pm Kak Shida. Mula-mula Kak Shida cakap iklan nuffnang tak nak timbul dekat blog. Maybe degil sangat ni nuffnang ni. Tapiiii.... Heee alhamdulillah Kak Shida dah berjaya selesaikan masalah syira. Sekarang dah okay dah. Tengok lah... Dah settle. 

Dah alang-alang tu, syira tanya Kak Shida ada buat tempahan watermark tak. Adaa. Kak Shida buat. Syira ada bisnes dekat instagram. Hmm ada jugak la yang rembat gambau syira. Haih. Susah bila tak da watermark ni. Maka, ini lah hasilnyaaaaa.. 

Comel tak?

Doodle yang sama macam header syira. Cuma tak da kucing je. Alhamdulillah. Syira suka sangat!!!! Harga murah je. RM10 je. Servis Kak Shida memang cepat. Sehari je siap. Hewhew. So lepas ni, syira dah boleh watermark semua gambar syira. Hehehe 


Nak tempah?

Full edit blog by Izza Sakura

Watermark By Kak Shida

Nak shopping beauty products?





P/S: Giveaway Kcolly still lagi berjalan. Kalau nak menang, Cubit cubit sini. Esok syira dah pegi Shah Alam untuk menghadiri konvokesyen UiTM. So maybe tak sempat update sangat giveaway ni. Inshaallah settle semua, syira update bila tamat ye. Bye. Selamat Malam =)






9 comments:

  1. sama2 syira n enjoy ur konvo dear :)
    lepas ni blhlah selalu terjah blog kak shida hehee :)

    www.duniashida.com :)

    ReplyDelete
  2. Cantiknye background. Simple and meriah. ^^

    ReplyDelete
  3. HYE..Maaf ganggu,anda ditag :) jom kenal2
    http://syiralokman.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-blogger-hana-jalil.html

    ReplyDelete
  4. Samala....akak pun dapat emel yg macam tu daripada nuffnang.
    Pastu syieda buat macamn tu?

    ReplyDelete
  5. singgah sini kak. Sekrang ni pun blog dah lawa ^_^
    Akak ditag
    http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/05/liebster-award-part-1.html

    ReplyDelete
  6. cantik blog ni lepas diedit.. warna lembut dan kewanitaan...

    thanks ya sudi join segmen nak url #4, blog anda telah disenaraikan di http://www.mialiana.com/2014/05/senarai-url-blog-4.html

    ReplyDelete
  7. Wah

    Happy Konvo day kak syiera

    Bestnyaaa template cantik,and got watermark too heee

    ReplyDelete
  8. husna pon dapat jugak emel mcm tu..san tak settle lg..
    nak kena berguru dgn kak shida ke nih??

    husna singgah dari segmen kak mia..:)

    ReplyDelete
  9. Hi singgah sini=)
    Jemput join segmen

    http://pencontengruang.blogspot.com/2014/04/segmen-preloved-by-kokoclothes.html

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page