Monday, 9 June 2014

Macam ni rupanya blog versi mobile..



Assalamualaikum..


Tak pernah online guna handphone. Sebelum ni, syiera guna apps bloggeroid tapi kurang efficient la apps tu. Kerap crash. Naik fed up jugak. Hehe. Last-last sekali guna google chrome jugak. Okay laa.. Then tengok blog versi mobile macam ni rupanya.. Ek eleh kepoh betul syiera kan. 


P/s: Lama betul syiera tak join giveaway. Apa yang best sekarang?




4 comments:

  1. Hehe..baru tahu ke? Ana dah lame perasan dah.. Hik3

    ReplyDelete
  2. saye tak pernah pun bukak blog versi mobile hekhek. cenggitu rupenye.

    btw, jemput join GA nihh. ^^
    http://nineight.blogspot.com/2014/06/the-basic-love-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page