Tuesday, 12 August 2014

(REVIEW) CMC ATAU BELLA FORMULA SINUS CURE ?




As-salam


Haih, lama nau syiera tak tulis entry ye. Last update 3 Ogos hari tu. Haha.
Minta maaf lah, syiera busy sangat dengan bisnes. Memang tak sempat nak belek. Inshaallah syiera akan luangkan masa syiera lepas ni. Syiera masih sayangkan dunia blogging ni. Okay, back to our topic.


CURCUMA MANGGA CURE ATAU BELLA FORMULA SINUS CURE?


Korang ada masalah seperti di bawah tak?

Gatal-gatal di bahagian muka? Hidung?
Bersin setiap kali sejuk?
Jerawat kronik?
Kurang pendengaran?
Nafas berbau?
Bersin bila makan seafood?


Ada? Ada takkkk??? Ada angguk sikit. Haa.. ni tanda korang ada masalah resdung.


Syiera sememangnya mempunyai masalah resdung yang agak teruk. Terutamanya bila bangun tidur bersin, nak tidur bersin. Kalau hari hujan lagi la. Asyik nak bersin je. Bukan selsema tapi memang resdung. So, syiera challenge diri syiera untuk guna kedua-dua produk ni. Syiera memang jual dua-dua produk ni. Jadi, sebagai seller selalu sangat lah customer tanya yang mana paling bagus? Yang mana berkesan? 


Testimoni Syiera - Curcuma Mangga Cure (Full Pack)








Cmc ni ada dua jenis iaitu cmc half pack dengan cmc full pack. Apa bezanya? Bezanya hanya pada warna kapsul dan jumlah kapsul sahaja. Keberkesanan adalah sama. Yang half pack ada 30 biji. Full pack ada 60 biji. Syiera guna yang full pack. Okay, here we go. Hari pertama syiera guna, still lagi terasa gatal-gatal di hidung. Seminggu lepas tu, masalah resdung syiera berkurang cuma masih bersin kalau sejuk. Jadi, syiera assume cmc kurang berkesan dengan syiera. Tetapi.. Tetapiiii... cmc ni bagus untuk jerawat. Tau tak yang cmc ni boleh buat mask? Korang kopek je kapsul dia dan kuarkan isi kapsul tu. Then titikkan beberapa titis air. Lepas tu sapu dekat jerawat. Syiera pernah buat. Yeay! Dua hari lepas tu jerawat kecut. Tak jadi nak membesar. Hah!





Testimoni Syiera - Bella Formula Sinus Cure




Sinus cure ni produk bumiputera daripada Penang. Produk ni agak famous walaupun cmc merupakan produk resdung NO.1 di Malaysia. Sebotol ada 30 biji. Tetapi yang syiera jual ada 40 biji. HQ Promotion uols! Sehari kena telan dua biji selepas makan malam sama macam cmc jugak. Tapi syiera telan sebiji pagi dan sebiji malam. Jenis tak boleh makan ubat ni. Hahahha. Selepas tiga hari syiera guna, Alhamdulillah masalah resdung syiera dah kurang. Memang tak bersin dah lepas tiga hari. Kalau makan belacan pun tak gatal hidung dah. Wow, syiera kagum gilos dengan produk ni. Jerawat pun berkurangan. Yes, jerawat disebabkan resdung kalau korang tak tau. Resdung yang teruk boleh menyebabkan jerawat terutamanya di bawah dagu atau belakang badan. Syiera pernah hampir demam selsema disebabkan kena hujan. Tapi Alhamdulillah lepas telan dua biji, esok pagi hingus dah kering. Tak jadi demam. Hahahaha.





Jadi, yang mana bagus dan berkesan? JAWAPAN SYIERA IALAH BELLA FORMULA SINUS CURE. Tetapi.. perlu diingatkan ubat sebenarnya berkesan mengikut metabolisma individu masing-masing. Tak semestinya cmc tak berkesan. Ada je customer syiera yang guna berkesan. Ubat ni ikut keserasian dengan badan kita. Macam ubat demam la, sesetengah ubat klinik tak kebah demam kan bila makan? Tapi ada klinik bila makan ubat dia lega demam. Haaa.. lepas kurang gitu la perumpamaan. Mungkin badan syiera lebih serasi dengan Bella Formula Sinus Cure.


Nak beli?

BELLA FORMULA SINUS CURE
RM40 SM
RM45 SS

CURCUMA MANGGA CURE

HALF PACK
RM40 SM
RM45 SS

FULL PACK
RM70 SM
RM75 SS

FREE POSTAGE UOLSS!!

Boleh whatsapp/wechat syiera
+6013-449 7249







1 comment:

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page