Monday, 8 February 2016

Blog Berubah Wajah !



Assalamualaikum

Sebelum ni syira ada bagitau yang blog syira tetiba jadi serabut. Messy Ya Rabbi. Tak tau kenapa. Yelakan syira mana pakar bab coding2 ni. Mungkin ada error kot. So i took a shot for new blog template.

Kali ni syira menggunakan khidmat sis Jia. Suka hati aku ja bagi nickname Jia. Hihi. Blogger Jiakreatifelt lah sebetulnya. Basically syira dah lama in love dengan hasil kerja sis Jia ni. Kebanyakannya memang cantik dan kemas.


Orangnya sangat senang to deal with. You guys boleh ja nak request apa2 yang terkenan di hati. Macam syira, syira memang request tema hitam putih untuk nampak lebih kemas dan matang. Maybe. Hahahahahah !

Lepas discuss, terhasillah wajah baru. Taraaaa. Sekejap ja masa yang sis Jia ambil untuk siapkan blog syira. Harga yang tetapkan pun sangat berpatutan. Untuk macam blog syira hanya RM40. Haaa cbox syira dah tak guna lagi ye sebab banyak mesej yang bukan2 ja. Rasa macam messy ja. So decided not to use it anymore.

Nak tempah edit blog?







2 comments:

  1. cantikkkkk lahhh .. hakakk syieraaa kembali lah aktif semula blog... rindu dengan hakak syiera , hakak lienda , hakak shiqah . hahaha..

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page