Thursday, 11 February 2016

Kalau Aku Buat Giveaway Ada Tak Yang Nak Join?



Assalamualaikum

Bangun pagi ni syira terpikir dalam kepala

"teringin nak buat giveaway balik"

However my second thought, ada lagi ke yang nak join kalau aku anjurkan. Yelakan syira jarang blogging sejak beberapa bulan yang lalu. Starting last year, memang jarang blogging. Unless kalau ada job review. Haa speaking of the devil, syira terima job review recently. Alhamdulillah, ada rezeki. Produk apa? Nanti lah syira cerita lepas syira terima dan guna.

Okay, enough with that. Syira memang berhasrat nak buat giveaway memandangkan birthday syira tak lama lagi. Lebih kurang birthday giveaway la. Hadiah belum decide. Yang semestinya produk kecantikan la sebab syira jual pun beauty products kan. 

Ada yang teringin nak sekaki jadi sponsor tak? Benefit dia tak payah cita pun hampa tau kan. Hahahahaha sponsors are welcomed. PM sini : Facebook . Kalau tak dak pun takpa still syira on jugak. Okaylah. Bye.



.

No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page