Saturday, 1 October 2016

Susahnya Nak Cari Body Spray Therapy


Assalamualaikum


Apa benda body spray therapy ni?


Body Spray therapy ni sejenis ubat yang kita sembur je terus sihat. Inshaallah. Syira dah gunakan lama body spray ni. Untuk tujuan migrain. Syira ni boleh dikatakan pesakit migrain tegar gituuu. Tapi bila sembur body spray ni, Alhamdulillah serasi dengan syira.





Selain untuk merawat sakit kepala, body spray ni bagus kalau syira terasa lenguh sendi. Yelakan usia dah meningkat ni macam macam pulak sakitnya. Hehe. Ayah syira pun guna untuk sembur kalau sakit lenguh.


Effect dia yang panas sejuk membuatkan syira selesa sangat bila guna. Tapikan sekarang ni susah sangat nak jumpa stok. Hampir pupus ke macam mana. Hahahhaaha. Rupanya produk ni di rebranding jadi Herbal Spray


So baru baru ni syira ada la beli herbal spray ni. Tapi kan agak frustrated. Sebabnya saiz botol semakin kecik pulak. Berbeza dengan sebelum ni botol memang besauuu. Ce tengok kat bawah. Syira tanya dekat seller, ni memang yang besar ke, Ya, dia cakap memang yang saiz besar.




Redha jela. Dah beli kan. Hehehe. Cuma syira terpikir yang pack lama tak jual lagi ka. Memang susah benor nak jumpa orang jual yang pack lama. Kalau korang nak tau, body spray ni sesuai jugak digunakan untuk slimming tau. Just sembur ja dekat bahagian berlemak tu. Tak caya? Cuba google kebaikan body spray therapy!






1 comment:

  1. Assalamualaikum
    senang sekali saya bisa menulis kisah nyata kami
    dan berbagi kepada teman-teman disini.

    Meski hidup dalam keprihatinan, karena hanya mengandalkan penghasilan dari jual gorengan, namun rumah tangga kami terbilang harmonis. Jika berselisih paham, kami selalu menempuh jalan musyawarah. Hal itu wajib kami terapkan untuk menutupi aib dan segala bentuk kekurangan yang ada dalam rumah tangga kami agar tidak terdengar oleh orang luar. Karena begitulah pesan dari para orang tua kami.

    Hari demi hari aku habiskan hanya untuk bekerja dan bekerja. Hal itu aku lakukan, selain sadar akan tanggung jawabku sebagai orang tua , juga ingin menggapai harapan dan cita cita. Yah, mungkin dengan begitu ekonomi keluargaku dapat berubah dan aku bisa menyisihkan sedikit uang penghasilanku itu untuk masa depan anak-anakku dikemudian hari. Namun semua itu menjadi sirna.

    Selanjutnya kami pun melangkah untuk mencobanya minta bantuan melalui dana gaib tanpa tumbal,alhamdulillah dalam proses 1 hari 1 malam kami bisa menbuktikan.

    Jalan ini akan mengubah kemiskinan menjadi limpahan kekayaan secara halal dan tidak merugikan orang lain.

    Alhamdulillah semoga atas bantuan ki witjaksono terbalaskan melebihi rasa syukur kami,
    saat ini karna bantuan aki sangat berarti bagi keluarga kami.
    Bagi saudara-saudaraku yg butuh pertolongan silahkan hubungi
    Ki Witjaksono di:0852-2223-1459
    Supaya lebih jelas kunjungi blog http://bocorantogelsingapura59.blogspot.co.id

    atau KLIK DISINI

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page