Friday, 3 August 2018

FSJshoes.com: Pilihan Kasut Terkini Untuk Wanita Moden

FSJshoes.com: Pilihan Kasut Terkini Untuk Wanita Moden Assalamualaikum dan salam sejahtera readers! Baru baru ni syira membuat carian di Google mengenai kasut. Well sebagai peminat kasut, syira suka mengumpul pelbagai design kasut untuk dijadikan koleksi terbaru. So, syira terjumpa dengan satu website ni yang betul betul menarik perhatian syira. Website apa tu syira? Its, FSJshoes.com!

Mengenai FSJshoes.com
FSJshoes.com atau Funny she jill merupakan satu website yang menyajikan pelbagai jenis kasut dan design terkini kepada wanita. Dilancarkan pada tahun 1998, FSJshoes.com sendiri membawa branding kasut mereka dengan design yang menerapkan aspek “inovasi” dan “pengembaraan” di mana begitu sinonim dengan karakter wanita moden yang mementingkan fesyen dan kualiti.

Kalau korang layari laman web FSJshoes.com ni, korang akan terpegun dengan pelbagai jenis kasut yang ada. Antara kasut yang dijual adalah seperti sandal, boots, flats dan juga heels! Dalam banyak-banyak jenis kasut, syira paling tertarik dengan stilettos shoes.

Tampil yakin dan bergaya dengan stilettos heels!
Salah satu stilettos shoes adalah stilettos heels atau kasut tinggi stiletto adalah sejenis kasut yang mempunyai tumit tinggi yang halus dan tinggi. Rata-rata ketinggian stilettos heels di antara 1 ke 10 cm. Wah tinggi tu. Tahu tak korang, FSJshoes.com menyediakan lebih daripada 1000 rekaan kasut stiletto. Banyak gila pilihan! 

Ini antara koleksi stilettos heels yang menarik perhatian syira. Banyak lagi rekaan yang cantik-cantik belaka. Rambang mata oii. Bagi syira, stilettos heels ini menampakkan si pemakainya tampil berkeyakinan tinggi, bergaya dan juga seksi! Seksi bukan sahaja dari segi baju tapi kasut pun seksi okay.

Untuk pengetahuan korang, setiap pesanan yang dibuat di FSJshoes.com perlu dibayar dengan menggunakan akaun Paypal. FSJshoes.com ini merupakan laman web yang beroperasi secara international, jadi no wonder la perlu guna akaun Paypal. Ala, korang jangan risau. Mudah je guna Paypal.

Jadi sekiranya korang berminat atau dah berkenan dengan kasut di FSJshoes.com, korang bolehlah klik banner di sidebar syira atau korang boleh layari terus website FSJshoes.com. Okay la korang, syira nak sambung jamu mata dekat FSJshoes.com ni. Till then, bye.

Untuk tempahan dan maklumat lanjut:
Facebook: FSJshoes


18 comments:

  1. Cantik cantik design die semua. Stiletto tu mematu memang menarik sangat tapi kalau saya yang tak pernah pakai jenis tinggi macam tu, confirm terpeleot bila jalan hahahaha

    ReplyDelete
  2. cantik-cantik design nya.. mesti model-model suka macam ni kan.. macam TB pernah pakai masa kahwin je dulu.. lepas tu sebab pernah jatuh tangga.. so.. kaki macam tak boleh pakai high heels macam ni.. tapi i is geram tengok design lawa2 tuuu

    ReplyDelete
  3. amboi kemain tinggi ek kasut-kasutnya tapi cantik-cantik belaka. kalau boleh pakai dan beli dah ni

    ReplyDelete
  4. wah. international. menarik!
    seriously, syiera, aida tak pernah pakai stiletos.
    heels biasa la, tapi not more than 2".
    now, sejak beranak 3, no more heels tau.
    tak mampu ha ha ha ha ha...

    p/s: done folo ur blog, syiera :)

    ReplyDelete
  5. The shoes are so so pretty. I like oxford boots and saw so many in this site. IFinally can shoes the exact oxford boots i was looking for

    ReplyDelete
  6. Sukanya tengok stilleto tu lawa2 design & warna dia. Lama x kumpul kasut high heels ni . Geram plak tengok. Nak beli lah

    ReplyDelete
  7. Wow cantiknya design kasut tu semua. Yaya je tak berani nak pakai haha. Tapi kalau ada dinner atau special event memang sesuai sangat nak gayakan kasut macam ni. Barulah letops! Hee

    ReplyDelete
  8. Wow! Menariknya kasut yang ada. Boleh la Rawlins nak rekomen kat kawan yang memang gila membeli stiletto, pencil heels etc nie.

    ReplyDelete
  9. wahhhh yang stilettos tu cantik giler. dahlah ainy tengah cari kasut baru ni. nanti nak try usha web dia. thank you for the info.

    ReplyDelete
  10. Cantiknya design2 kasut dia..tapi sis sekarang mmg dah tak pakai kasut lip lap n tinggi, banyak pakai sandle je sekarang sejak lutut sakit. Lagi satu kalau nak beli kasut memang sis kena tgok depan mata n cuba..baru puas hati membeli

    ReplyDelete
  11. wow... sangat cantik la design kasut2 dari FSJshoes ni.... stilleto lawa gila design dia.... dah lama xpakai heels ....

    ReplyDelete
  12. Pakai kasut yang betul supaya postur badan kita sihat, masa muda memang tak nampak sangat.

    ReplyDelete
  13. canteknya kasut..first time dengar jenama kasut ni...tapi tak sangka rekaan dia unik dan menarik..boleh rekomen kat member yang betul2 minat kasut

    ReplyDelete
  14. Cantiknya kasut2 tu..tpi dah lama gila xpkai heels mcm tu..kalau pkai oun wedges ja..tu pun cari yg ergonomics and x sakit kaki😂

    ReplyDelete
  15. Ya ampun, lawa-lawanya koleksi kasut dia. Banyak jenis kasut pulak tu. Nak pegi usha website dia kejap.

    ReplyDelete
  16. Rambang mata tenfok koleksi kasut kat FSJ nih kan. Macam macam ada. Nasib baik dalam Paypal tak ada duit. Kalau ada memang shopping dah sebab deaign kasut yang ada menarik sangat

    ReplyDelete
  17. Cantiknya la koleksi kasut yang ada tu. Kalau lah kurus bleh pakai kasut camtu. Ni dah mok mok mau terpeleot akak nanti. Serius suka fesyen FSJ ni. Hurmmm

    ReplyDelete
  18. menarik style kasut dekat atas tu.. Kalau anak dara Bonde tengok sure dia minta belikan... warna juga mengoda.

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page