Thursday, 1 March 2012

cara torture roommate anda sampai gila :)

bengang dengan roomates? pernah tak?
sapa pernah angkat kaki *ahaks.
so mcmana nak balas balik ?
okay its payback time !! hahahaha ( gelak jahat )

1. Setiap hari Jumaat, pack segala barang anda dan bagitau kat roommate anda nak balik kampung. Selepas sejam, balik ke bilik & terangkan bhw takde org kat rumah. Unpack segala brg anda & pegi tidor.

2. Setiap kali roommate anda balik, jerit sekuat hati" horee...kau dah balik". Lepas tu menari dlm 5 minit. Lepas tu, tenung jam lama2 dan tanya dia "Sepatutnya kau dah blah dah skrg"

3. Buat2 terjaga pd tengah malam, jerit kuat2 " Tolong, kat mana aku berada ni?" dan lari keliling bilik tu. Kalau bilik kecil, cukuplah sekadar melompat 2-3 kali. Kemudian, sambung tidor. Esoknya, kalo dia tanya, pura2 tak tahu apa yg dia cakap.

4. Ambil marker, buat bulatan kecil kat lengan anda. Besarkan bulatan tu setiap hari sambil berkata "Dah merebak... dah merebak!"

5. Beli pisau banyak-banyak. Tajamkan setiap malam sambil merenung roommate anda sambil berkata "Tak lama lagi...tak lama lagi..."

okay ? SELAMAT MENCUBA.
hahahha sekadar berkongsi sahaja.
jangan la gaduh gaduh sesama roomates.
biasa la gaduh sikit sikit. asam garam berkawan.
kalau ada masalah settle elok elok okay.
duduk satu bilik kena mesra mesra alam baru ceria hari hari kita.

tengok mcm kami nie. serasi kan?
okay perasan sangat. kbai :)








 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page