Wednesday, 2 January 2013

Final Exam Huh?

Assalamualaikum brothers sisters..


Bonjour fellas! How are you? Rasanya dah berapa lama syiera tak update blog. Dah bersawang ni haa. Berhabuk uhuk uhuk. Seingat syiera last update masa syiera nak exam. Ni entry pun pasal exam. Hahahahaha pehal nak exam baru nak buat entry.

Masuk bulan januari ni ja terus final exam. Waaaaa, tak bestnya. Boleh la dikatakan kali ni subjek agak tuff. Se-tuff Jacob. Errr.. apa aku merepek ni nenek kebayan? Bianne, agak miung sikit kepala ni sejak nak exam ni. Hahahahha

Anyway, dah nak habis dah pengajian syiera sebagai pelajar ijazah pentadbiran perniagaan pemasaran. Tinggal lagi setahun. Kejap ja rasa. Haish lepas ni dah nak keja dah. Wow, can't wait for that. Hope kali ni sasaran pointer tercapai. Amin.

Konon konon tgh belajar. Haha K BYE! 





 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page