Wednesday, 9 September 2015

(REVIEW) Marshmallow Whitebies : Tak Payah Pakai Mekap !



Assalamualaikum


Sekarang memang trademark kan, nak cantik tapi tak nak pakai mekap tebal-tebal. Klau boleh nak simple ja sebab yela kan nak kejar masa ke sana ke sini. Lebih-lebih lagi yang kerja atau student yang syira sendiri faham mesti tak sempat nak bersiap sangat pagi-pagi. Well, syira pun student dulu. Memang pemalas sangat kalau nak bersiap pagi. Nak-nak kalau kelas pukul 8 pagi. 

Lyanaz Beauty Care telah memperkenalkan produk terbaru beliau iaitu Marshmallow Whitebies Cream. Haa.. syira dah guna tau. Syira jual, syira guna. Memang sesuai sangat dengan syira. Sebab syira memang tak suka mekap sangat. Just guna eyeliner, bedak, lipstick je. Bab lukis kening memang syira tak pandai. Biar lah orang nak kata kening syira serabut macam padang sekolah pun. Haha Memang tak reti. Satgi lukis jadi kening shin chan lagi haru biru. 


Tadaaaa ni la rupa Marshmallow Whitebies


Memang macam marshmallow yg kita suka makan tu. Comel je packaging dia. Tekstur Marshmallow Whitebies ni sangat lembut, mudah meresap ke dalam kulit dan tak perlu bilas pun. Yeay! 


KEBAIKAN MARSHMALLOW WHITEBIES CREAM

*Mengecutkan jerawat
*Memutihkan kulit agar lebih cerah
*Menutup cela parut di muka
*Merawat parut kesan jerawat
*Sesuai untuk jeragat
*Melembapkan kulit kering
*Mengawal minyak berlebihan
*Boleh digunakan sebagai foundation
*Sesuai bagi yang malas nak guna skincare sebab boleh dijadikan sbg krim malam atau krim siang anda!

CARA GUNA MARSHMALLOW WHITEBIES

Sapukan sedikit sahaja di muka dengan rata. Dan tak perlu bilas.
Satu botol tahan berbulan okay. Jimat sangat.



Okay uols. Nanti syira review lagi produk yg best. Bye!



 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page