Saturday, 1 October 2016

Susahnya Nak Cari Body Spray Therapy


Assalamualaikum


Apa benda body spray therapy ni?


Body Spray therapy ni sejenis ubat yang kita sembur je terus sihat. Inshaallah. Syira dah gunakan lama body spray ni. Untuk tujuan migrain. Syira ni boleh dikatakan pesakit migrain tegar gituuu. Tapi bila sembur body spray ni, Alhamdulillah serasi dengan syira.





Selain untuk merawat sakit kepala, body spray ni bagus kalau syira terasa lenguh sendi. Yelakan usia dah meningkat ni macam macam pulak sakitnya. Hehe. Ayah syira pun guna untuk sembur kalau sakit lenguh.


Effect dia yang panas sejuk membuatkan syira selesa sangat bila guna. Tapikan sekarang ni susah sangat nak jumpa stok. Hampir pupus ke macam mana. Hahahhaaha. Rupanya produk ni di rebranding jadi Herbal Spray


So baru baru ni syira ada la beli herbal spray ni. Tapi kan agak frustrated. Sebabnya saiz botol semakin kecik pulak. Berbeza dengan sebelum ni botol memang besauuu. Ce tengok kat bawah. Syira tanya dekat seller, ni memang yang besar ke, Ya, dia cakap memang yang saiz besar.




Redha jela. Dah beli kan. Hehehe. Cuma syira terpikir yang pack lama tak jual lagi ka. Memang susah benor nak jumpa orang jual yang pack lama. Kalau korang nak tau, body spray ni sesuai jugak digunakan untuk slimming tau. Just sembur ja dekat bahagian berlemak tu. Tak caya? Cuba google kebaikan body spray therapy!






 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page