Thursday, 29 March 2018

Birthday Giveaway by Mrs Pip



GA%2BMrs%2BPip
Birthday Giveaway by Mrs Pip

nak join GA ni, mrs pip letakkan beberapa syarat mudah:-
1/ buat entry bertajuk "Birthday Giveaway by Mrs Pip" , copy paste dan backlink kan banner di atas
2/ wajib follow blog mrs pip
3/ ada IG, wajib follow instagram mrs pip : www.instagram.com/mrspip18 
4/ ada FB, wajib follow FB page mrs pip : web.facebook.com/MrsPip18
5/ dah siap, sila letak link penyertaan korang kat kotak komen di bawah
GA ni akan tamat pada 8 April 2018, dan pemenang akan diumumkan, insyallah dalam masa seminggu selepas GA tamat. 
Pemilihan pemenang akan dibuat sama ada melalui random.org atau pemilihan cabutan bertuah oleh mrs pip sendiri , dan keputusan muktamad.

Seorang pemenang bertuah akan memenangi hadiah :-
  • face mask jenama b.live (fine line stoppage sheer off crease) x 3 sheets
  • Suaviss Colmado body wash 30ml x 2 bottles (random fragrance : lime, coconut, strawberry, grapefruit, mango)
  • pre-loved novel
  • hadiah misteri (wang tunai / skincare product / beauty products / shawl / atau lain lain produk)


 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page